Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Moj skutercic sa xenonima :)

<< < (12/15) > >>

ChRiStIaN:

--- Citat: gun_rider - 06 Lipanj, 2009, 20:13:11 ---kako si ti spaja na runnera (h7) jednu na aku drugu na ramu looool :toothy12:
a koliko mi se čini taj si ti motor kupia od onog tipa sa foruma...i već je ima xenon...tako da kurca nisi ti tu spojia :toothy12:
kretenuuuuuuuuuuu

--- Kraj citata ---

vidis kolko si glup majmune...reko sam gore u postu da sam nedavno spajao xenon na auto (h4) jel si ti tolko glup il se samo radis??? Ko je reko da sam ja ikad spajao h7??? I da, motor je imo xenon kad sam ga uzeo, samo sam nedavno mijenjao zarulju!

gun_rider:

--- Citat: ChRiStIaN - 18 Svibanj, 2009, 17:31:36 ---Xenon ima pun k skutera, tak da nist novo, whats the point?!  :dontknow:

Al ima jedna stvar koaj mi nije jasna...zasto si pobogu iso radit psoeban salter za paljenje xenona?!  :dontknow:

Ja sam spojio direkt na akumulator (drugacije nemozes) i bez ikakvih prekidaca struju doveo do svjetla naprijed...

--- Kraj citata ---

sinko glup si ko kuraaaaaaaaaacccccccccccc :toothy12: :toothy12: :toothy12:

ChRiStIaN:
pogle zadnja tvoja 3 posta pa se javi onda...inteligencija ti je na nivou sobne temperature...a jako je hladno ;)

a ovaj psot sam mislio da je spojio na neki poseban prekidac...a ne ovaj di se pale svjetla...joj zamisli, nsiam skuzio lika, koji bed eeeee LINČ MEEEE!

gun_rider:

--- Citat: ChRiStIaN - 07 Lipanj, 2009, 13:52:28 ---pogle zadnja tvoja 3 posta pa se javi onda...inteligencija ti je na nivou sobne temperature...a jako je hladno ;)

a ovaj psot sam mislio da je spojio na neki poseban prekidac...a ne ovaj di se pale svjetla...joj zamisli, nsiam skuzio lika, koji bed eeeee LINČ MEEEE!

--- Kraj citata ---

daaj odjebi...redukileee...nataknem te na dinamooo :toothy12:
neznan koji k**ra* radiš filizofiju od svega kad na sve osim na h4 imaš samo uštekat đek u đek i voila :toothy12:

Scoot_Fan:
LOLCINA hahaahahahahhahahahahhaahhaah :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju