Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner Purejet - trokira, slabo vuce
mario_f15:
--- Citat: Početnik - 17 Svibanj, 2009, 20:37:33 ---ma serijske su oko 7 gr kakih 4,8
--- Kraj citata ---
pa jel moguce da trokira ,zato sto su rolice lakše? :laughing9:
igor.sb:
--- Citat: clutch - 17 Svibanj, 2009, 20:24:56 ---nekuzim zasto skuter je serijala pa bi i stare role trebale biti, kao sto rekoh covjek mi je rekao da je standardna tezina 4,8g, trazio na internetu nisam mogao nista naci, stare nebih vracao kad su u banani
--- Kraj citata ---
fino odi i izvazi stare pa ces otprilike znat koliko trebaju biti teske
--- Citat: mario_f15 - 17 Svibanj, 2009, 20:39:50 ---pa jel moguce da trokira ,zato sto su rolice lakše? :laughing9:
--- Kraj citata ---
tuce u blokadu :toothy11:
Benjamin:
kombinacija skidanja glave i urezivanja novog naoja za svijecice...i metnuti svijecicu sa ak se dobro sjecam kavca 636 i nikad vise da rikne...
chupsy bi to bolje trebao znat..on je kemijao po injekšenu puno...
znam da je bila neka kemija s novom svjeiccom od motora ali nepase navoj
clutch:
onda cekamo chupsia da kaze on svoje :icon_biggrin:
na nesto sam naletio citajuci ditech forum
http://www.apriliaforum.com/forums/showthread.php?t=86354 jel bi to moglo bit tako rjeseno tom drugom "kracom" svjecicom? decko koji to tvrdi kaze da benzin koji se tiska ravno na svjecicu je ubija dok se "kracom" to izbjegava :icon_scratch:
Iwo SR Tuono:
1. Krive roline,iznad 7gr je PJ
2. Ovo za svjecicu je istina zato sto ju injektor stalno zalijeva,ali ako je meni platina vozila 6000km neznam u cemu je problem.Urezivat mozes novi navoj to je istina,povlaci skidanje glave i dosta posla ima,neznam koliko je djelotvorno jel nisam radio,i necu :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju