Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner Purejet - trokira, slabo vuce
clutch:
ovak na 7000km sam iso mjenjat rolice jer su se ove vec podosta istrosile, otisao u bencony pitao covjeka rekao da su njegove normalne 4,8g kupio stavio i sad mi motor puno slabije vuce, pri montiranju sam skuzio da su ove koje sam kupio nekako "losije kvalitete" od ovih koje su bil, jel moguce da je tu problem? :icon_scratch:
drugo od nedavno mi je poceo trokirat kad se zagrije pri gasu od 45-50 km/h na vecoj ili manjoj brzini od tog radi normalno
mario_f15:
pogledaj svijecicu zbog trokiranja,koliko je stara?
probaj metit drugu? :toothy9: :icon_thumright:
kristijanSR70:
Role su u pitanju,kriva gramaza,jer ti je skut kolko sam shvatio iso dobro,sad zeza..role..probaj vratit stare,ali nemas sta provjerit,kad su role u pitanju..osim rola,svjecka,injekšn..
clutch:
--- Citat: mario_f15 - 17 Svibanj, 2009, 17:45:16 ---pogledaj svijecicu zbog trokiranja,koliko je stara?
probaj metit drugu? :toothy9: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
nekih 300 km, znam da purejet jede svjecice al kad to napravi onda trokira na kojem god ti gasu vozio :angry7: mozda je ipak nesto drugo
--- Citat: kristijanSR70 - 17 Svibanj, 2009, 17:56:32 ---Role su u pitanju,kriva gramaza,jer ti je skut kolko sam shvatio iso dobro,sad zeza..role..probaj vratit stare,ali nemas sta provjerit,kad su role u pitanju..osim rola,svjecka,injekšn..
--- Kraj citata ---
nekuzim zasto skuter je serijala pa bi i stare role trebale biti, kao sto rekoh covjek mi je rekao da je standardna tezina 4,8g, trazio na internetu nisam mogao nista naci, stare nebih vracao kad su u banani
Po?etnik:
ma serijske su oko 7 gr kakih 4,8
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju