Općenito > Generalno o skuterima

Derbi GP 250

<< < (12/13) > >>

Punisher:
I meni nije ništa jasno...

Ali ajde kad sam već naletio na sliku - da li paše sic od karb verzije na ovaj novi model sa 'foteljom' tako da ukoliko se za to ukaže potreba nabavim i taj 'stari' sic ??

eladio:

--- Citat: Punisher - 04 Lipanj, 2007, 11:24:55 ---Odine jel mi možeš malo ovo pojasniti:

Ovdje je novi model (vidi se po dva amortizera) a ima sic sa starog modela... jel se može i tako naručiti ili je to neka 'montaža' ??

--- Kraj citata ---

ja tu vidim jedan centralni amortizer  :icon_scratch:

Punisher:

--- Citat: eladio - 04 Lipanj, 2007, 18:31:16 ---
--- Citat: Punisher - 04 Lipanj, 2007, 11:24:55 ---Odine jel mi možeš malo ovo pojasniti:

Ovdje je novi model (vidi se po dva amortizera) a ima sic sa starog modela... jel se može i tako naručiti ili je to neka 'montaža' ??

--- Kraj citata ---

ja tu vidim jedan centralni amortizer  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
Pogledaj bolje iza rezervoara  :laughing7:

A i jel vidiš oznaku i na skuteru  :dontknow:

odin:

--- Citat: Punisher - 04 Lipanj, 2007, 17:45:49 ---I meni nije ništa jasno...

Ali ajde kad sam već naletio na sliku - da li paše sic od karb verzije na ovaj novi model sa 'foteljom' tako da ukoliko se za to ukaže potreba nabavim i taj 'stari' sic ??

--- Kraj citata ---

vrlo vjerojatno pase, ali ne mogu 1000% biti siguran u to.

Punisher:

--- Citat: odin - 04 Lipanj, 2007, 23:30:32 ---
--- Citat: Punisher - 04 Lipanj, 2007, 17:45:49 ---I meni nije ništa jasno...

--- Kraj citata ---

vrlo vjerojatno pase, ali ne mogu 1000% biti siguran u to.

--- Kraj citata ---
Ma dobro, lako za to... prvo neka ja nabavim ono na što ide sic, a dalje ćemo lako za dekoracije  :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju