Općenito > Generalno o skuterima
Derbi GP 250
Punisher:
I meni nije ništa jasno...
Ali ajde kad sam već naletio na sliku - da li paše sic od karb verzije na ovaj novi model sa 'foteljom' tako da ukoliko se za to ukaže potreba nabavim i taj 'stari' sic ??
eladio:
--- Citat: Punisher - 04 Lipanj, 2007, 11:24:55 ---Odine jel mi možeš malo ovo pojasniti:
Ovdje je novi model (vidi se po dva amortizera) a ima sic sa starog modela... jel se može i tako naručiti ili je to neka 'montaža' ??
--- Kraj citata ---
ja tu vidim jedan centralni amortizer :icon_scratch:
Punisher:
--- Citat: eladio - 04 Lipanj, 2007, 18:31:16 ---
--- Citat: Punisher - 04 Lipanj, 2007, 11:24:55 ---Odine jel mi možeš malo ovo pojasniti:
Ovdje je novi model (vidi se po dva amortizera) a ima sic sa starog modela... jel se može i tako naručiti ili je to neka 'montaža' ??
--- Kraj citata ---
ja tu vidim jedan centralni amortizer :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Pogledaj bolje iza rezervoara :laughing7:
A i jel vidiš oznaku i na skuteru :dontknow:
odin:
--- Citat: Punisher - 04 Lipanj, 2007, 17:45:49 ---I meni nije ništa jasno...
Ali ajde kad sam već naletio na sliku - da li paše sic od karb verzije na ovaj novi model sa 'foteljom' tako da ukoliko se za to ukaže potreba nabavim i taj 'stari' sic ??
--- Kraj citata ---
vrlo vjerojatno pase, ali ne mogu 1000% biti siguran u to.
Punisher:
--- Citat: odin - 04 Lipanj, 2007, 23:30:32 ---
--- Citat: Punisher - 04 Lipanj, 2007, 17:45:49 ---I meni nije ništa jasno...
--- Kraj citata ---
vrlo vjerojatno pase, ali ne mogu 1000% biti siguran u to.
--- Kraj citata ---
Ma dobro, lako za to... prvo neka ja nabavim ono na što ide sic, a dalje ćemo lako za dekoracije :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju