Općenito > Generalno o skuterima
Derbi GP 250
IZd:
--- Citat: Punisher - 28 Svibanj, 2007, 08:25:43 ---
--- Citat: IZd - 26 Svibanj, 2007, 22:39:49 ---Najlipši skuter je Gilera Nexus, a poslije njega odmah uz bok (novi) Derbi... :laughing7:
--- Kraj citata ---
:laughing11: :laughing11: :laughing11: :icon_thumright: :icon_tongue: još ćemo vidjeti - nisi ga ni ti vidio uživo... :laughing1: :laughing1:
--- Kraj citata ---
Ljepota je prolazna ... :laughing7:
john_wayne:
Derbi je lijep, ali ja se palim na maxi scootere... ti manekenski tipovi me ne pale,volim kada ima obline ... :frajer:
Punisher:
--- Citat: john_wayne - 28 Svibanj, 2007, 14:30:22 ---Derbi je lijep, ali ja se palim na maxi scootere... ti manekenski tipovi me ne pale,volim kada ima obline ... :frajer:
--- Kraj citata ---
Svatko ima svoje ukuse i to sasvim poštujem :icon_thumright:
Punisher:
Odine jel mi možeš malo ovo pojasniti:
Ovdje je novi model (vidi se po dva amortizera) a ima sic sa starog modela... jel se može i tako naručiti ili je to neka 'montaža' ??
odin:
--- Citat: Punisher - 04 Lipanj, 2007, 11:24:55 ---Odine jel mi možeš malo ovo pojasniti:
Ovdje je novi model (vidi se po dva amortizera) a ima sic sa starog modela... jel se može i tako naručiti ili je to neka 'montaža' ??
--- Kraj citata ---
hm, nikad ovo nisam vidio... stvarno cudno. mi prodajemo carb verziju 2007. godiste, ali izgleda isto kao i 2006 - dva diska, mono zadnja vilica...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju