Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
moram ga prvo uslikat nemam ni jedne onak posebne
Svaka cast Kristijane upravo to i mene muci , zakon je kitovat motor , i kad prozujis kroz grad i ostavljas iza sebe druge u magli al em se pregrijava motor em treba ulagat uvjek , nakraju krajeva izadje me sve to onoliko para da sam mogo uzeti sebi 150 cc i samo gorivo i ulje sipat i pun gas . Al Da smo btw ... seba vracas se na serijalu nakon prodaje kita ?
ja bi uzeo sr 150 hehe i ja sam kao ovaj razmišljo bolje 70 nabrijani... al kad čovjek malo odraste i vidi da taj sr 150 seriski ide ko moj a nema pregrijavanja i tako ti gluposti i još se mroe nabrijat onda promjeni mišljenje... ako već oćeš da ti donekle traje i ide neki 130 po tvojem satu,propinje se na gas, evo ti setup(cijene onak okvirno):Due+ modular head 1600kngianelli Shot 1400kndellorto 21 polovni u odličnom stanju za 400 knMHR overrange kompletan prijenos s zadnjom polutkom 2000kndelta 600 knMHR radilica 1200 knležajevi i semerinzi 350 knrolice i opruge oko 400 kne 13 250 knusis MHR 400 knzvono mhr wingbell 350daš nekom da preradi blok i ispolira + ruke 500 knprirubnicu TP 24mm oko 200 kn polovnaduži primar polovni oko 300kn9950kn te izađe s tim da je skoro sve novo... a bićeš vrlo zadovoljan, jer ide skoro ko runner sp180 seriski
morini karb, i tjuning od 10 000kn chupsy je sve napisao, samo nitko nije "dobro" procitao
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...