Tehnički kutak > Tuning skutera

kupija sam preradjen skuter

<< < (2/6) > >>

sttipe:

--- Citat: aeroxtuning - 15 Svibanj, 2009, 21:53:11 ---svaka cast za ovo da je novac potrebniji bebacima  :icon_thumright: to je pravi covjek :))))  a vidi,probaj nastelat da ide ok sa tim,vjerojatno je cijeli karb rastelan,zato toliko i trosi....ako ima 19 karb stavi 17.5,redsponge....fino to nastelat i mora ic fino i trosit razuljivu kolicinu benge :)

--- Kraj citata ---

znaci,drugi karburator?nemogu neke manje dizne ili tako sta?koliko para dodje polovan?po tvojoj procjeni,da pitam ove sta rade skutere da se zaminimo,da mi daju manji,bi li ljudi na to pristali?jel trazeniji manji ili veci?dal da dam i auspuh?ocu s standardnim auspuhom vise izgubit nego dobit?

aeroxtuning:
normalno da ces sa standradnim auspuhom izgubit...ako mozes pronadji ravni serijski spuh od piaggia,jako je dobar..... a mozes sa manjim diznama probat ali bolje bi bilo manji karb,ali ne znam koji ti je,pa javi kad pogledas....a normalno da je trazeniji veci karb....ako je 19 onda ga mozes prodat,kupit 17.5 i jos ce ti ostat bebacima za po igracku :)

sttipe:

--- Citat: aeroxtuning - 15 Svibanj, 2009, 22:03:58 ---normalno da ces sa standradnim auspuhom izgubit...ako mozes pronadji ravni serijski spuh od piaggia,jako je dobar..... a mozes sa manjim diznama probat ali bolje bi bilo manji karb,ali ne znam koji ti je,pa javi kad pogledas....a normalno da je trazeniji veci karb....ako je 19 onda ga mozes prodat,kupit 17.5 i jos ce ti ostat bebacima za po igracku :)

--- Kraj citata ---
neki je veci..to mi je reka jedan od mestara koji se nije tija dirat motora..imaju mestri dosta posla i ne zaxebaje im se s kompliciranijim stvarima..probat cu se prvo zaminit za karburator..jel drugi karb trazi jos kakve djelove minjat?nemam filter od goriva..jel neophodan?koliko je pametno stavit ga?jel utjece na performanse?koliko kosta filter zraka,za nrg,jel isti za sve tipove?u mene je 97 god,onaj s bubnjem nazad..

Po?etnik:
nije ti to auto da vozis bez filtera... moras imat filter skuteri su osjetljivi na to... stavi ga i sve ce bit ok

speed:
kolko vidim ti bi puno tija :laughing7:...al jbg ne mozes sve imat

karburator ti je u banani totalno,uzmi si dizne i postelaj to,nemoj prodavat 19,imas bolje hladjenje cyl,samo manju diznu i goni

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju