Tehnički kutak > Tuning skutera
kupija sam preradjen skuter
Scoot_Fan:
Piaggio ti je odma kraj Jokera, nemos falit. :toothy3:
Marekvz1:
--- Citat: sttipe - 16 Svibanj, 2009, 22:06:16 ---kud? u varazdin? ;D
sala mala..
jel prodaje ko djelove od skutera priko interneta u rh?da ima vidljiv katalog i cjenik,i da salje postom?
--- Kraj citata ---
ma ne,je vozim te skutače pa mi rekel tip u salonu da su se preselili. :icon_scratch:
Scoot_Fan:
--- Citat: Marekvz1 - 16 Svibanj, 2009, 22:47:38 ---ma ne,je vozim te skutače pa mi rekel tip u salonu da su se preselili. :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
-Istina. Preselili su Piaggio motore/skutere neznam ni ja 100% di, mislim na gripe. Sad su tamo Aprilia, i ostala ekipa :toothy12: . Ali servis je ostao na isto mjesto di je i bio prije, a on triba ic u servis pitati sto treba ja mislim :dontknow: ili to ide preko onog ducana di stoje motori?
n0n4m3:
motori su im gore odma do ceste kraj jokera .. servis ime je s druge strane iste te zgrade .. nasuprot ulaza u garazu jokera .. a s druge strane im je ulaz za rezervne djelove i te sheme .. do ulaza za neku teretanu .. znaci .. ista zgrada . 3 ulaza :icon_biggrin:
sttipe:
e fala..znam ja sve te ulice po splitu,samo neznam kako se koja zove..a onaj komadic karte bi mi sta i reka,da je malo veci..ovako opet imena ulica kojima ne prolazim svaki dan,i ne pamtim kako se zovu..za alnaser sam zakljucija dame xebucka onaj relej-zavojnica sa platinastim kontaktima,ispod plastike ispod sica..di je regler..ono bi po mom shvacanju triba bit relej od paljenja alnasera..nedavno sam ga izvadija,malo one lame s kontaktima poravna,i radija je 10-20 puta..sad alnaser opet ne vergla..taj mi se relej ucinija da je u losem stanju..cemu on tocno sluzi?kako ga provjerit?po trubi mi se pari da akumulator nije prazan..da regler ipak radi..mozda se i varam..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju