Tehnički kutak > Tuning skutera

kupija sam preradjen skuter

<< < (4/6) > >>

sttipe:
danas sam skinija karburator,i opra ga benzinom..propuva dizne uklonija sporkicu..dica su ga vozila makadamom,pa je bija prljav..i unutra i vani..na karburatoru pise da je delorto,neka 4 slova,i broj 12!!postoji li karb broj 12?jel to serijski karburator?filter sam trazija u par autodjelova u kastelima nisam nasa..meni je na filteru zraka neko probusija 5 rupa od 8mm,s unutrasnje strane..moram prominit i kuciste filtera..u karburatoru je nova ler dizna,ona elektricna,na dva kabela,i ler je ok.. dizna u karbu,je broj 65,to pise na njoj..obe vide vanka,za stelovanje su zavidane skroz..cim ih pocmem odvidavat,motor se gasi..primjetija sam da mi vise ne pali na botun..alnaser odbija poslusnost..samo se upali zaruljica na kojoj je nacrtano ulje..to mi se i prije par dana znalo dogadjat,ali bi poslje 1-2 nozna verglanja opet palija na botun..sad vise nece..zmigavci rade neprestano,dok ne upalim motor i ne dodam vise gasa..ka da je baterija slaba..ali maloprije sam kabelima spojija bateriju,na auto,i nije tija verglat..moze li zbog reglera u voznji trokirat?kako da provjerim regler i akumulator?aku je kupljen prije 5 dana..?svicicu sam kupija denso w27esr-u pise jos i 4045..jel dobra?bojim se bacanja iskre na klip..zanimaju me i neki bezvezni podaci,koliko ulja stane u onaj rezervoarcic?temperatura na satu na celeru ne radi..di se spaja ona jedna zica sta je u taj sat ubodena?triba bi bit nekakav termostat?kako cu vidit jel mi se masina prigrijava?koliko je realan scenarij zaribavanja masine zbog nedostatka filtera zraka?posto trosi 8 litara i vise,s toliko goriva bi se triba ladit i bez kilera!!! :icon_scratch:

sttipe:
e da,delorto phva 12,pise na njemu..molim preporuku za neki jeftin i dobar filter zraka..i di ga kupit..zivim u kastelima..

ivanm:
pa u Skutermoto u Splitu kupi sve potrebne dijelove..
dakle Piaggio centar..
dizna je ok, rupe na airboxu zatvori nečim a filter spužva original košta 30-ak kn..
svječicu bi trebao u biti NGK BR9ES dakle da ima rezistor, onda budu žmigavci ok a vjerojatno i kazaljke na satu..
ima tu dosta kvarova.. :icon_scratch:

R@kija:
pa mozda je minareli on ima 5 rupa na filteru jer se prek njega stavi poklopac filtera i sarafi kroz njega

ivanm:
pa dobro jel vidiš da je NRG... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju