Tehnički kutak > Tuning skutera

Upit ulje SF2 2006g

<< < (2/4) > >>

isalopek:
hmmm, budući da živim u ogulinu izbor ulja mi je jako ograničen.....ovaj total ima u karlovcu pa sam mislio i tamo skočiti, a evo i sad nakon što sam napravio 20 km primjetio sam i problem na paljenju preko gumba, ne pali više iz prve kao prije nego sam stavio ovo ulje, sad ga treba i malo verglat, e sad, što mi je činiti?
mogu uzet u ogulinu ovo shitll ulje (btw jel to mineralno il?), castrol tts (cca oko 115kn litra), ovo castrol koje imam sad otpada i našao sam valvoline 2t neko za 60 kn...
e sad da mi je samo znati koje je bilo unutra :)
jel total zelenkast?? :)

generalRage1982hrv:
ehhh ja ti laganini u kineza livam valvoline jer prakticki nemoze nista sjebat hehehhehe
slusaj uvjek je bolje stavljati kvalitetnije ulje
tako da baciti 80-115kn na kvalitetno ulje je normalno

speed:
svaki cvajo dimi kad je hladan,dodji jutro di mene i vidi kak moj radi na stihlu,nikaj te ne kosta osim benge :frajer:

isalopek:
u prevodu si mislio reći da dimi, il ne dimi? :)

sax:

--- Citat: isalopek - 15 Svibanj, 2009, 19:31:41 ---dakle problem je ovaj...
bilo je neko plavo/zeleno ulje unutra i nije ništa dimilo ni pri paljenju niti nakon njega, sad sam nadolio castrol actevo 2t i počeo je lupo dimiti hladan, al ono, luuudooo, sad me zanima, dal da uzmem neko drugo ulje (u peugeotu mi preporučuju total sintetiku) koja je možda i bila unutra????? bivši vlasnik mi nezna točno reć jel to total ili nije...
koje mi ulje onda preporučate?
hvala

--- Kraj citata ---

Moj savjet Ipone full sintetika,cijena je oko 110kn

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju