Tehnički kutak > Tuning skutera
Upit ulje SF2 2006g
isalopek:
dakle problem je ovaj...
bilo je neko plavo/zeleno ulje unutra i nije ništa dimilo ni pri paljenju niti nakon njega, sad sam nadolio castrol actevo 2t i počeo je lupo dimiti hladan, al ono, luuudooo, sad me zanima, dal da uzmem neko drugo ulje (u peugeotu mi preporučuju total sintetiku) koja je možda i bila unutra????? bivši vlasnik mi nezna točno reć jel to total ili nije...
koje mi ulje onda preporučate?
hvala
marko1990:
shelll 2T ili sthil za motorne pile!!!! :icon_thumright: :icon_thumright:
neer:
to sto pise sintetika to je samo u manual svaki proizvodjac ima svog proizvodjaca ulja i naravno cilj im je uvalit sto skuplje ulje kupcu,dosta clanova s foruma kao i ja su nasli puno jeftiniju i kvalitetniju soluciju a to je stihl ulje 2t za motorne pile, vjerojatno si mjesao dva proizvodjaca ulja i dobio smoke show pricekaj da se potrosi taj rezervar i nadosipavaj samo ulje istog proizvodjaca ...a i mogu ti toplo preporucit stihl evo ja sam upalio skuter prije manje od mjesec dana i vozim se na stihlu i jucer sam skidao glavu cilindar i nema talog na klipu ulje je fenomenalno :icon_thumright:
filip190:
Ja ti preporučam FUCHS Silkolene 2t ulje... točim ga već 5 godina(isto u sf2) i same pohvale!
Nema taloga i motor ne dimi... To mi ulje preporučaju i u servisu
ivanm:
da, Silkolene Scoot Sport 2..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju