Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ipak te previse voli
Citat: eladio - 13 Srpanj, 2006, 08:48:07...uff , nebih ti bio decku u kozi..kazes da se svako malo pokusa ubit na motoru? gledaj to s moje strane... bolje da pokuša ubit sebe na motoru neg mene il oboje al viš da bogec nemre niš napravit kak spada... sve ostane sam na pokušajima... ni ubit se nemre pošteno
...uff , nebih ti bio decku u kozi..kazes da se svako malo pokusa ubit na motoru?
Citat: wyeshtitza - 13 Srpanj, 2006, 08:54:51Citat: eladio - 13 Srpanj, 2006, 08:48:07...uff , nebih ti bio decku u kozi..kazes da se svako malo pokusa ubit na motoru? gledaj to s moje strane... bolje da pokuša ubit sebe na motoru neg mene il oboje al viš da bogec nemre niš napravit kak spada... sve ostane sam na pokušajima... ni ubit se nemre pošteno ... a tak bi si lepe mogel osigurat život večni:NAVEK ON ŽIVI, KI ZGINE POŠTENO! (Krleža) ... mora da Te stvarno voli, ali što da se radi: nitko nije savršen!
ha ha... zašto na forumima više nitko nema smisla za humor... il je problem u meni
bojimo ih se ko vragova jer su uvijek ne nekim grdosijama ili sa grdosijama na sicu.
Citat: mrcina - 14 Srpanj, 2006, 23:47:45bojimo ih se ko vragova jer su uvijek ne nekim grdosijama ili sa grdosijama na sicu.vi muški se bojite žena jer naznate kaj bi z njima...
Citat: wyeshtitza - 15 Srpanj, 2006, 14:24:11Citat: mrcina - 14 Srpanj, 2006, 23:47:45bojimo ih se ko vragova jer su uvijek ne nekim grdosijama ili sa grdosijama na sicu.vi muški se bojite žena jer naznate kaj bi z njima... jesi sigurna?