Tehnički kutak > Garaža
gilera ice 50
luna500rr:
:o za stunt dusu dalo :notworthy:
Extra skut, baš fora izgleda, ko spejs šatl :headbang:
shegy:
hvala
mali baca na zadnjaka , sam sto ja nisam bas sposoban za stunt ali trudim se... prva slika sto sam stavio je kod skladista i ima dosta velika ravnica pa tu kolega i ja "stuntamo"... kolega tera zipa 4t na zadnjaka a ja ovoga ucim... kad naucim bit ce i video...
luna500rr:
--- Citat: shegy - 01 Listopad, 2009, 11:12:42 ---hvala
mali baca na zadnjaka , sam sto ja nisam bas sposoban za stunt ali trudim se... prva slika sto sam stavio je kod skladista i ima dosta velika ravnica pa tu kolega i ja "stuntamo"... kolega tera zipa 4t na zadnjaka a ja ovoga ucim... kad naucim bit ce i video...
--- Kraj citata ---
Bas i a ucim svoju 'kravu' na zadnji, imam placa ispred stare skole, a kad ima puno pubilke sletim na progon, ondje jos veca kvadratura :headbang:
Jos me malo zeza prjenos, okretaje sam pogodi, rupa vise nema, samo jos start rjesit, sestra ce mi donjeti federe kumpluga pa cu moci intenzivnije vjezbat :headbang:
Gilera neizgleda teska za na zadnji jos samo bi mogao rjesit malo ravniju zadnju sipku gdje ti ide kufer, da mozes 'branati' po podu, i mozda malo skratiti tu plastiku zadnjeg blatobrana da mozda neocese o pod :hello:
shegy:
sto se tice te "ravnije" sipke imam u glavi sve i nije nikakav problem a ta plastika (blatobran) 100% negrebe po zemlji.. iskusao sam,
ako bude bilo para mozda legne kakav kitic preko zimulje, al me najvise pati to sto mi radilica ima 20tkm pa me to najvise hebe... a cak sam i razmisljao da stavim kompletno naturpijane blokove od runera i stavim 12 cola tockove i kiler kod podnice... al to cemo jos vidjeti...
al najvise mi se svidja 125 2t ac masina sa tyohoona ili srke i samo ju gurnem i gasss
kristijanSR70:
hm,nikad nisam vidio gileru ice uzivo, kad si doma ?
volio bi vidit uzivo kako izgleda taj skuter...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju