Tehnički kutak > Garaža
gilera ice 50
shegy:
--- Citat: RimSo - 17 Svibanj, 2009, 08:47:19 ---Skuter je lud..prvi put ovo vidim.. :toothy12:
--- Kraj citata ---
hehe imam vec tri ponude... mozda ga i prodam pa si uzmem nesto drugo...
lik oce stavljat 172 u njega a trenutno ima roxa 180 2t i vrijednost djelova nekih 10000kn (slikam ga sad koji dan!)
sfreak:
skuter mi je extra ruzan...ali o ukusima se ne raspravlja...
volio bih se malo izivljavat na njemu, izgleda ful stuntabilno =)
shegy:
a nekom je nekom nije... men je onak srednje ruzan/ljep :toothy12:
jos da vidis sta sam dobio s njime... štender za kofer/stunt... prva liga bi bilo za vas stuntere
shegy:
evo napokon sam se uvatio fotoaparata i malo skuter poplasio vodom da nebude jako prljav...
znaci stavio sam zxa (kojega sam sam kupio od clana dotore ) i promijenio sam centralni bijeli , zute oprugice kvacila, i lakse valjcice... (neznam tocno koliko) naravno veca dizna i postelan karburator...
sto se tice performansi... dobio sam preko 15kmh
znaci sad ide 85 po satu (mjereno po autu 83kmh) sto je super s tim da prije po satu nije isao preko 70, najbitnjie mi je to da imam međuubrzanje znaci vozim se iza auta 30-40 samo ga stisnem i prelazim bez beda.. da imam rupu u ubrzanju od 66 do 70 al netraje puno, cak me nezivcira to... sad cu koji dan snimiti filmic i moram stopat koliko mu treba do 50 ...
molim komentare
eto jos me u oci bode presvlaka sica (al to cu preko zime) i bocna nogara mi treba... i ja miran zasad :toothy3:
shegy:
i da zaboravih reci..
auspuh cu srediti ... kad sam ga kupio bio je polakiran u crno al sam ja to skinuo i trebao bi ga srediti samo nemam vremena a i kad imam mi se neda...
i da sory zbog kvalitete slika :sad1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju