Tehnički kutak > Tuning skutera

Pitanje oko krajnje brzine...

<< < (2/4) > >>

Luka 0101:

--- Citat: al bandi - 14 Svibanj, 2009, 16:03:00 ---tgb jet fighter 50..... ne isplati se ništa od toga stavljat jer ako stavin kit motor će ić brže a prijenos neće dugo trajat,razumiš?  triba bi nešto ili da mi omogući vožju u ''većoj brzini'' ili možda stavit rolice lakše pa da se i na ravnome vrti do crvenog...neman ideje  :help:

--- Kraj citata ---
lol

al bandi:
čemu taj lol ... bolje bi bilo rofl  :toothy12:  ...pa e ,ako se sad na 70 vrti ko lud kako će se tek vrtit na 80 kad bude ima kit??

andy:

--- Citat: al bandi - 14 Svibanj, 2009, 16:22:25 ---čemu taj lol ... bolje bi bilo rofl  :toothy12:  ...pa e ,ako se sad na 70 vrti ko lud kako će se tek vrtit na 80 kad bude ima kit??

--- Kraj citata ---

Tak jako i na toj brzini, malo manjoj se vrti kad ima blokadu na variomatu..  :dontknow:

al bandi:
jbg,to mi stvarno nema smisla....prije koji misec san postavia temu, u kojoj je moto puls pomoću kita od polinia 70ccm,lakših rolica i vađenjem katalizatora dobia brzinu od 80 km/h i kad san pita komentare ugl su odgovori bili da to neće dugo trajat...  :icon_scratch:

al bandi:

--- Citat: al bandi - 14 Svibanj, 2009, 16:32:20 ---jbg,to mi stvarno nema smisla....prije koji misec san postavia temu, u kojoj je moto puls pomoću kita od polinia 70ccm,lakših rolica i vađenjem katalizatora dobia brzinu od 80 km/h i kad san pita komentare ugl su odgovori bili da to neće dugo trajat...  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

citat ''Ja sam do sad s obzirom na dijelove na scootu mogao več natrpati kit i imati 80... Al to nebi trajalo jer se scoot radi kratkog difa vrti ko bedast...''

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju