Tehnički kutak > Tuning skutera

Pitanje oko krajnje brzine...

(1/4) > >>

al bandi:
skuter mi po ravnom ide maksimalno 67km/h a na nizbrdici nekoj dođe do 74km/h i to mu se okretaji popnu do 10000 i uđe u crveno područje što nije nikako dobro a motor se počne ''raspadat'' po zvuku, ko da će se sve razletit zato uvik pustin gas na takvim nizbrdicama. Jeli sekundar omogućuje veću brzinu na manjim okretajima i kako rješit problem tromog starta i opterećenja pri startu motora??

aeroxtuning:
primar ili sekundar ti omogucuju istu brzinu par manjim okretajima,a sa serijskim primarom/sekundarom bi imao istu brzinu sa vecim okretajima.....dobio bi na krajnjoj ali sve to pada u vodu jer se duzi prijenosi preporucuju na malo nabrijanije skutere.min base kit da bi to radilo dobro.mozes i sada stavit ali gubis u startu. tj serijska masina nema dovoljno snage da pokrene bez mucenja :) a vidim ti bi i start....  ;D

al bandi:
jel postoji neki sekundar koji nije puno veći od postojećeg  :toothy9: ... tako da nebude neke ogromne razlike?

start mi je jako dobar i moga bi bit lošiji,a serijske su rolice oko 8.5 g šta govori zapravo koliko je prijenos kratak, il da probam sa još malo težim rolicama? :notworthy:

aeroxtuning:
koji ti je to motor na slici?  ;D ne znam koji postoje za tvoj motor....probaj sa laksim rolicama,i eventualno stavi neki spuh/kit.ne bi trebala bit velika investicija ali sigurno bi se isplatilo  :icon_thumright:

al bandi:
tgb jet fighter 50..... ne isplati se ništa od toga stavljat jer ako stavin kit motor će ić brže a prijenos neće dugo trajat,razumiš?  triba bi nešto ili da mi omogući vožju u ''većoj brzini'' ili možda stavit rolice lakše pa da se i na ravnome vrti do crvenog...neman ideje  :help:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju