Ostalo > Sportski kutak
Dinamo-Hajduk 3-0
duje87:
--- Citat: Doomsday - 15 Svibanj, 2009, 19:40:30 ---Kićo, srićo, nisi rasista, nego...? Mislin, nogomet mi ne znači ama baš ništa, ali samo te gledan... I ne mogu virovat koliko su ljudi spremni na dvostruke standarde, jedan za sebe a drugi za sve ostale... ::)
:angry7:
--- Kraj citata ---
to ti je tzv Mamićev sindrom,vidis da ga je zarazno :laughing6:
duje87:
--- Citat: ChRiStIaN - 15 Svibanj, 2009, 19:49:14 ---loool
@doom - gle, ja imam puno prijatelja u dalmaciji i njih cijenim ko i svakog drugog frenda...a svi ovi proleteri tipa ovaj shema i njemu slicni kojima je cilj podjebat i izazivat su ti koji rate pomutnju!
Svako ko je normalan i zna se ponasat (citaj shema: odgojen) mi moze bit prijatelj, mogu si s njim bitt jako dobar i uopce mi neigra ulogu otkud je i ko je!
Kad se shema nauci odgoju onda mi se uopce moze obratit a dok je ovakav samo ignore! :)
--- Kraj citata ---
ol ti imas prijatelje? to mislis na one s kojima se dopisujes na bbb forumu :laughing6:
a za odgoj.."stalo ruglo pokraj puta pa se svakon ruga" :icon_biggrin:
duje87:
e i ne vidin smisao bannanja i zakljucavanja teme..cista rasprava s malo vise emocija i to je to,mogla bi prestic st temu :laughing6:
e i ja san neinteligentan..nikako ne znan kako cu sve one citate opalit u jednon postu,pa napisen 5-6 postova zaredon :icon_biggrin:
ChRiStIaN:
ti vidis kaj pises?
Pocnes razumno kolko tolko i svaki novi post sve vise i vise blesaviji! :dontknow:
kao prvo, nsiam internet navijac, neznam otkud ti ta informacija! :dontknow:
I da, imam prijatelje...nisam ko ti! ::)
robert:
amen, neki članovi će biti predloženi za bann.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju