Ostalo > Sportski kutak
Dinamo-Hajduk 3-0
ChRiStIaN:
--- Citat: Nikon - 15 Svibanj, 2009, 19:41:12 ---moj tata nije rasist
samo mrzi crnce i zidove :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
loool
@doom - gle, ja imam puno prijatelja u dalmaciji i njih cijenim ko i svakog drugog frenda...a svi ovi proleteri tipa ovaj shema i njemu slicni kojima je cilj podjebat i izazivat su ti koji rate pomutnju!
Svako ko je normalan i zna se ponasat (citaj shema: odgojen) mi moze bit prijatelj, mogu si s njim bitt jako dobar i uopce mi neigra ulogu otkud je i ko je!
Kad se shema nauci odgoju onda mi se uopce moze obratit a dok je ovakav samo ignore! :)
Doomsday:
Ma, čekaj malo, kakvu ti misliš da reakciju može izazvat ona crveno boldana tvoja izjava...? A onda se ka neko drugi ponaša... Ne možeš od drugog tražit da bude OK ako ti sam i to prvi nisi... Sorry... :sad3:
ChRiStIaN:
procitajte od pocetka temu...ja sam sve lijepo komentirao i onda ovaj bran duje uleti i pocne srat i normalno kad dira u nekaj kaj volim da moram reagirat! Da nebduem ko on i najvise radi sebe, ispricavam se svim koji su se nasli uvrijeđeni!
ivanm:
ovaj bi topic trebao bit zaključan a dotični članovi Bannani na bar 7 dana radi rasizma..
Doomsday:
--- Citat: ChRiStIaN - 15 Svibanj, 2009, 19:54:57 ---procitajte od pocetka temu...ja sam sve lijepo komentirao i onda ovaj bran duje uleti i pocne srat i normalno kad dira u nekaj kaj volim da moram reagirat! Da nebduem ko on i najvise radi sebe, ispricavam se svim koji su se nasli uvrijeđeni!
--- Kraj citata ---
Znači, ti reagiraš kad neko dira u ono šta voliš tako da sereš po onome šta neko drugi voli, i očekuješ kako će nakon toga svi koji čitaju na javnom forumu bit frendly i da ćete svi skupa otić na piće...? :icon_scratch:
Dobra taktika, nema šta... Javi ako ikad upali... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju