Ostalo > Sportski kutak
Dinamo-Hajduk 3-0
Nikon:
duje dobar link :icon_biggrin:
duje87:
--- Citat: Shiltac - 15 Svibanj, 2009, 06:46:08 ---a duje sjeti se ti tekme hajduk-varteks iz 97 mislim... kad varteks nije smio preči centar! i sad mi reci da ono nije bila namještaljka!
--- Kraj citata ---
ne sican se..pocea san 1998 ic na utakmice,a 1997 se jedino sican hajduk croatia kad je sjever osta bez stolica :laughing6:
2Nikon:i onda me pitaju jesan dobia batine u zg :toothy12: neznan od koga.. vidis kako in najvatreniji klece..jos in samo fali nesto u usta :laughing6:
Shema:
--- Citat: duje87 - 15 Svibanj, 2009, 11:09:22 ---ne sican se..pocea san 1998 ic na utakmice,a 1997 se jedino sican hajduk croatia kad je sjever osta bez stolica :laughing6:
2Nikon:i onda me pitaju jesan dobia batine u zg :toothy12: neznan od koga.. vidis kako in najvatreniji klece..jos in samo fali nesto u usta :laughing6:
--- Kraj citata ---
te godine je opet po ko zna koji put prvenstvo bilo u reziji dinama, jer je hajduk pobijedio varteksa da bi dinamo bio prvak. tako da OPET nemamo o cmeu pricat.
a u cijem interesu je bilo da hadjuk dobije varteksa? DINAMOVOM
tak da se opet po tuđmanovom nalogu igralo
duje87:
--- Citat: Shema - 15 Svibanj, 2009, 11:15:46 ---te godine je opet po ko zna koji put prvenstvo bilo u reziji dinama, jer je hajduk pobijedio varteksa da bi dinamo bio prvak. tako da OPET nemamo o cmeu pricat.
a u cijem interesu je bilo da hadjuk dobije varteksa? DINAMOVOM
tak da se opet po tuđmanovom nalogu igralo
--- Kraj citata ---
ja non stop govorin da nama triba štimac u hajduku i gotovo,on je jedini šporak ko Mamić i jedini koji bi mu se moga suprostavit.al jebiga kad ga torcida neće..pa nek sada plaču,al opet ne znan sta se tu mi sekiramo,ako Peroš i ekipa nista ne poduzimaju koji su za to placeni,sta bi mi tribali..
ChRiStIaN:
shema pun si pameti ko drek vitamina
znas da budes za ovo dobil bann, tak da, pozdraf! :) Pusa!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju