Ostalo > Sportski kutak

Dinamo-Hajduk 3-0

<< < (7/15) > >>

igor27:
alo ljudi......par riječi....utakmica je bila korektna kao i suđenje....nije da volim dinamo al jebiga pobijedio je jer su bili bolji u prvom poluvremenu što se za drugo baš i nemože reči jer je hajduk bio sasim solidan i imao svoje prilike koje nisu zabili,,,,,pa se pitam što bi bilo da je bilo.......sa dva igrača više trebao je dinamo dati više a nije jer se hajduk malo posložio(nije da volim hajduk).....da je hajduk jednom zabio a šteta što nije bila bi napeta utakmica u splitu..a bit če i ovako jer se hajduk neče predati samo tako.......

što se tiće prvenstva nije dinamo osvojio naslov toliko svojom zaslugom nego su mu ga VARTEKS I RIJEKA praktički donijeli u maksimir...........da hajduk nije izgubio od navedenih bila bi drukčija utakmica u finalu kupa a bogami nebi dinamo samo tako u zadnjem kolu prošetao poljudom sa naslovom...... :nono: :nono:

toliko od mene mislim da znate što je pjesnik time htio reči :glasses2:

vida20:

--- Citat: duje87 - 14 Svibanj, 2009, 11:42:33 ---a jesi se i ti nasa sad pametovat..s obzirom kakvu drzavu imamo,kakvu vladu imamo,kakve ceste imamo,nogomet nan je jos i dobar :laughing6:

ma j#bo ti utakmicu, da vidis osjecaja nasrid zagreba pivat jeben te dinamo,aaaaaaaaaa

--- Kraj citata ---

duje ako nisi svatio transparent od 30metara bačvice bjelopolje.... znaci imo si srece sto niste naletili (jer zagreb je malo veci od splita) na sljedecem transparent bi dodali zagreb kao polje di ste gibali.

A pricate o postenom sudjenju sta je bilo s chelzijem - i barcom sudac je trebo dosudit 3 crvena i bar jos 2 zuta a liga prvaka sta ocekujete od hrvatske lige i mamica s previse para

duje87:

--- Citat: vida20 - 14 Svibanj, 2009, 18:18:20 ---duje ako nisi svatio transparent od 30metara bačvice bjelopolje.... znaci imo si srece sto niste naletili (jer zagreb je malo veci od splita) na sljedecem transparent bi dodali zagreb kao polje di ste gibali.
A pricate o postenom sudjenju sta je bilo s chelzijem - i barcom sudac je trebo dosudit 3 crvena i bar jos 2 zuta a liga prvaka sta ocekujete od hrvatske lige i mamica s previse para

--- Kraj citata ---

nisan te ovi dio nikako svatia,ma nema sanse da dode do ikakvog ekscesa,jesi vidia koliko je policije bilo.. isprod stadiona je bila neka šaćica bbb sta su nesto provocirali pa kad smo se zaletili prema njima,samo su specijalci uletili

inace ste ovoliko hrabri  :laughing6:

:laughing6:

duje87:

--- Citat: ChRiStIaN - 14 Svibanj, 2009, 16:21:02 ---kaj ces ti meni o inteligenciji pricat??? looool gle za hajduk navijas, kaj da ti drugo velim...sam ti budi rasist i budala i dalje, drugo nisam ni ocekival od nekoga sa inteligencijom poput tvoje...

i daj pricaj hrvatski jer te nist ne razmem

--- Kraj citata ---

naša me pravi ucit o hrvatskon jeziku,prvo čisti isprid svog dvorišta pa gledaj u moje..

a za ovo crveno boldano..nisan rasist..jedan od najdrazih igrača hajduka ikad mi je bia Mass Sarr,vjerojatno ni nisi nikad čua za njega,i neman nista protiv crnaca dok se ne pocmu ponašat ko životinje,a onda zasluzuju hukanje..hukalo se i hrgoviću koji nije crn,to nema veze sa rasizmon,osim sta ekipa odozgo non stop nabija hajduku kazne za svasta i nista,a kad mamić javno u novine reče sucu da se boji za svoj zivot onda se nista ne dogodi,kad reče komentatoru na televiziji da mu jebe mater,i to nema veze, bbb vatrogasce na poljudu tuče,pa se prebaci na policiju,naravno njima neka minimalna kazna..a sta da smo mi jucer poceli nerede kad su nan vatrogasci skupa sa interventnon upali na tribinu,onda bi bia glavni naslov u novinama "torcida izazvala nered što je zasjenilo ogormnuz pobjedu dinama..uglavnom dvostruka mjerila

i mozete jos 10 godina zaredon bit prvaci u nogometu,al nikad nas u navijanju necete dostic..

e i da.. ko kaze da ove godine nismo osvojili nijedan trofej...a dvoransko prvenstvo :laughing6:

Shiltac:
kicho i duje dajte malo ohladite!!! :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju