Tehnički kutak > Tuning skutera
Razina ulja ? Stezanje filtera ?
Poggiali:
bump... prvi post ^
Benjamin:
nije bas odg na pitanje tvoje ali ono da ti velim samo...kak skines stari tak vratis novi filter...ak ga nemozes s rukom skinut nego ti treba alat onda ga tak i vrati...sve na osjecaj fino...
naranvo to vrijedi ak je bilo sve ispranvo prije toga sastavljeno..
Poggiali:
--- Citat: Benjamin - 13 Svibanj, 2009, 22:59:59 ---nije bas odg na pitanje tvoje ali ono da ti velim samo...kak skines stari tak vratis novi filter...ak ga nemozes s rukom skinut nego ti treba alat onda ga tak i vrati...sve na osjecaj fino...
naranvo to vrijedi ak je bilo sve ispranvo prije toga sastavljeno..
--- Kraj citata ---
stari sam skidal šrafcigerom ;D
Adler:
Mozes ga lagano stegnuti sa kljucem. Ja sam ga skinuo sa onim kljucem za podesavanje amortizera sta dobijes u alatu a isto tako ga i stegnes. Obavezno ti je namazati lagano uljem diktung(gumu) na novom filteru a to ti i pise na filteru.
Poggiali:
--- Citat: Adler - 13 Svibanj, 2009, 23:05:51 ---Mozes ga lagano stegnuti sa kljucem. Ja sam ga skinuo sa onim kljucem za podesavanje amortizera sta dobijes u alatu a isto tako ga i stegnes. Obavezno ti je namazati lagano uljem diktung(gumu) na novom filteru a to ti i pise na filteru.
--- Kraj citata ---
ehh kad nemam taj ključ, imam onaj s remenom, al nemogu gurnut remen kad nema mjesta :(
da namazao sam filter ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju