Tehnički kutak > Tuning skutera
Razina ulja ? Stezanje filtera ?
Adler:
I ja sam zadnji put staroga skidao sarafcigerom ali sam ovaj put probao ovako i odvidao se bez problema. I my bad mislija sam na viljuskasti 13 sta bude u setu ne na kljuc amortizera :icon_biggrin:
I odvidao i zavidao na isti nacin bez problema :icon_biggrin:
Poggiali:
--- Citat: Adler - 14 Svibanj, 2009, 00:13:21 ---I ja sam zadnji put staroga skidao sarafcigerom ali sam ovaj put probao ovako i odvidao se bez problema. I my bad mislija sam na viljuskasti 13 sta bude u setu ne na kljuc amortizera :icon_biggrin:
I odvidao i zavidao na isti nacin bez problema :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
joj da, super ideja... tnx :headbang:
Keky.sb:
--- Citat: Poggiali - 13 Svibanj, 2009, 20:38:27 ---i nakon 5500km kad je na pola to je onda ok ? :)
--- Kraj citata ---
pa čuj, ok je ali ne bi smio trošiti ni kap ulja. moj ne potroši ni kap od servisa do servisa. koliko je nasuto, toliko i ima.
piaggio_zip:
--- Citat: Keky.sb - 14 Svibanj, 2009, 02:25:13 ---pa čuj, ok je ali ne bi smio trošiti ni kap ulja. moj ne potroši ni kap od servisa do servisa. koliko je nasuto, toliko i ima.
--- Kraj citata ---
moj isto tako ni kapi ulja od izmjene do izmjene
Adler:
Da meni fly trosi 0.5lit na 1000km nebi me bilo briga a to sta potrosi 2dcl na 6000km to mi nije vrijedno spomena. Uzevsi u obzir da ga 80% vrimena vozim full gas i da ima preko 30tkm ja sam zadovoljan :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju