Tehnički kutak > Tuning skutera

problem SR 50 minarelli

<< < (2/3) > >>

Chupsy:
ovim redom kreni otklanjat kvar

svijećica->namotaji->cdi

nešto od toga troje, samo nemoj odma napisat svijećica nije, neki se sjebu

Drnda:
skini casicu karba i pogledaj da li zatvara plovak dovod goriva, ja sam imao takav problem i bilo mi je do karba jer nije plovak zatvarao...

seba:
vidi prvo namotaje pa onda odi dalje

fatal1ty:
A gle,ima iskru,probo sam tri svjećice,jednu mora radit sigurno,tri CDI-a različita,opet isto,iskopčo sam regler da nebi on možda zajebavo,ni to nije,bobinu sam stavio drugu koja sigurno radi kak treba nije ni to...Mjenjo sam termo grupu jer sam mislio da sam preturpijo ispuh,ali se ispostavilo da nije ni to jer s ovim drugim kitom radi isto,iskreno sumnjo sam da je do toga,ali ipak sam provjerio...ležajevi su novi stavljeni,skupa s njima i semerinzi i provjerio sam 34 puta jel su izbijeni ili sline i sve je OK.

Jedino nisam promjenio namotaje a to je zato jer nemam od koga posudit da vidim jel me to zajebava,iskreno sumnjam da su i namotaji u pitanju jer to ne objašnjava zašto samo pali na čok i zašto radi normalno kad mu dam gas,čim padnu okretaji uguši se,presauga i nema šanse da više upali ak ne očistim svjećicu...Nešta sa smjesom njega jebe,tj dobiva više goriva i to mi nije jasno zašto i kak se to događa,to je povezano s ovim da pali samo na čok.Da napomenem mjenjo sam dellorto 21,19 sa različitim iglama,na različitim pozicijama,ler dizama,glavnim dizama,airboxom,gljivom...stvarno nebi otvorio temu da nije nešta avangardno,naslago sam se skutera i ovakve gluposti mi se još nisu događale.

Chupsy:
znači namotaji... ;D

pa nemoraš skidat namotaje da bi vidio dal su ispravni...
ispitaj ih multimetrom

pickup mora davat otpor cca 140-170 Ohma, i napon od ~2V
zavojnica koja daje iskru mora imat otpor oko 30 Ohma, i mora biti izolirana od mase motora

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju