Tehnički kutak > Tuning skutera

problem SR 50 minarelli

(1/3) > >>

fatal1ty:
Ovak skuter upali na čok nekak,presaugava stalno,na auspuh pljuje gorivo,nekad i puca zbog toga,uguši se nakon minute rada i tako dalje,a moram kurblat po 2min da upali..provjereno : semerinzi u redu,kit mjenjan nije ništa pomoglo,usis u redu,lamelice u redu,kompresija taman,probani karbovi 19 i 21 sa različitim iglama,na različitim položajima i sa različitim ler dizama itd...ništa nije pomoglo,mjenjo sam i svjećice,bobine,regler dok sam mislio da struja jebe,ali jebe ga očito nešta drugo...ak ima netko nekih ideja nek kaže jer ja više neznam šta da napravim,stvarno sam na rubu pameti...Ovo mi se nikad u životu nije dogodilo...

dino_sk:
cdi , namotaji  ???

seba:
iz iskusta znam nazalost :laughing7: :laughing7: probaj sa namotajima i magnetom i probaj sa diznama. ali po meni namotaji i magnet

fatal1ty:
probo sam i CDI danas,tri komada sam probo drukčija i opet isto..Sumnjam da je problem u magnetu i namotajima...

Znači skuter upali ali samo na čok kad mu očistim svjećicu,onda radi normalno,dam mu gasa,razvrti se i nakon toga se uguši i neće upalit ni na čok ni bez njega.Skinem svijećicu sva je zalivena i iz spuha kapa na prirubnici gorivo koliko je natopljeno,gorivo dospjeva u spuh i onda mi puca...Karba sam dva mijenjo isto ko i dize...tak da u karbu nije problem,već sam milijun puta karb štelo i nikad se ovo nije događalo.Usis je serijski koji je svoju funkciju prije normalno obavljo,mislim neznam više koji mu je...I da ako mu slučajno dam više zraka opet se guši i neće upaliti.Imam onu polini gljivu s kapicom i kad ju skinem,nema teoretske šanse da upali.

cvele60:
Zatvara li plovak u karbu dovod goriva :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju