Tehnički kutak > Tuning skutera
SVJETLA OPČENITO
gun_rider:
--- Citat: mrcina - 15 Svibanj, 2009, 17:40:53 ---pa pogledaj malo svoje riječi, ako b&w 125 ima svjetla spojena na bateriju a ne na namotaje što ti to govori.
ja sam opet ponavljam rekao ne svi več neki, pa *****u dajte čitajte temu otpočetka , neidete valjda srat dok ne skinete gače ili serete u gače.
--- Kraj citata ---
šta mi to govori? da nije struja ko na 50ccm ko šta si ti napisa? si malo falia, a?
i koju se pi*+u materinu odma pjeniš? ::)
mrcina:
ako skuter ima spojena svjetla na bateriju to znači da struja sa nomotaja nije dovoljna da napaja žarulje pa stoga dvanamotaja služe za filanje baterije tako da baterija ne krepa več da radi svoj posao.
znaš tko je spok kojio tera logiku.
gun_rider:
i sad ti pogledaj šta ti gore tupiš...da je struja na 125ccm ista ko na 50ccm ::)
mrcina:
a ti rastavi namotaje pa usporedi .
125 ccm motor nepostoji isto kao i 70ccm.
postoji 50/150/180/200/250/300/500/800
ostalo su izvedenice ili tvornički tunirani motori.
gun_rider:
šta ga moš filozofirat pa jebate...to nisu istine...ja još u nijednom tvom postu nisan vidia nikakav smisao, poantu
evo sad ću ti ja reć iz prve ruke
ja imam 125ccm warriora sa ISTOM mašinom i strujom ko na b&w na njemu su serijski 2 H8 35W jedna kratko, jedna dugo...sad je na njemu xenon koji radi savršeno
tvornički tjuniran skut za xenone ma daj hahhahahhaha :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju