Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

MK "RACING" - Našice, 29.-31.05.2009.

<< < (2/3) > >>

veka84sb:

--- Citat: kristijanSR70 - 14 Svibanj, 2009, 12:14:33 ---da ima nas jako puno iz NG ....da izbrojimna prste ....na lijevu ili desnu ruku ....... :laughing7:

--- Kraj citata ---

:toothy12: Nije bitna kolicina nego kvaliteta!

veka84sb:
Malo da podigenm temu! Susret se priblizava ,tko dolazi?

Prosli vikend sam bio na motosusretu u Donjem Miholjcu na granici sa Madjarskom i susret je bio fenomenalan!!! Organizator MK Kamikaze. Docek vrhunski ,besplatan ulaz ,pice dobrodoslice ,free grickalice ,free porcija graha sa kobasicama onako malo muski ljuto ,pice i klopa po vise nego povoljnim cijenama kada se uzme u obzir kolicina.

Sada cemo vidjeti kako i sta nas ceka u Našicama!

VoRdA_NRG_MC3:
ja se izjasnim u cetvrtak jel dolazim.. :frajer:

te-te-ac:

--- Citat: veka84sb - 26 Svibanj, 2009, 15:04:27 ---Malo da podigenm temu! Susret se priblizava ,tko dolazi?

Prosli vikend sam bio na motosusretu u Donjem Miholjcu na granici sa Madjarskom i susret je bio fenomenalan!!! Organizator MK Kamikaze. Docek vrhunski ,besplatan ulaz ,pice dobrodoslice ,free grickalice ,free porcija graha sa kobasicama onako malo muski ljuto ,pice i klopa po vise nego povoljnim cijenama kada se uzme u obzir kolicina.

Sada cemo vidjeti kako i sta nas ceka u Našicama!

--- Kraj citata ---

bio sam tamo .. bilo stvarno pre jebeno..

nisam vamo ist htjeo stavljat jer vidim da ima šonja pun k**ra* .. pa reko ko ce dolazit..  :icon_biggrin:

volim sebe .. druge ko jebe..  :glasses9:

ma ono meni bilo jebeno .. naloko se ko demon .. doso doma u podne

kolegu (i prevoznika) sam sponzorirao s kvalitetnim naljama ..  :toothy12:

.. popili smo zajedno 5L belog vina + 4L minke  :drunken_smilie: malo sam ja izgubio jer sam poceo porasipavat po drugim ljudima i tak,..  :toothy11:

i neki stunt show bio .. ekipa iz mađe .. airbrush na motorima .. ono prava elita  :glasses9:

bilo je jos svakojakih dogadanja .. zato budite na svakom gasu koji uspijete ufatit  :happy3:

btw. vidimo se na lapovcu..  :headbang: ak nas jedino kisa nesjebe .. ali jaci smo . :laughing7:

ziveli

Lazo:

--- Citat: VoRdA_NRG_MC3 - 27 Svibanj, 2009, 00:07:08 ---ja se izjasnim u cetvrtak jel dolazim.. :frajer:

--- Kraj citata ---

ak budeš išo skuterom možemo se nać pa ić zajedno u subotu jer me pozvo jedan prijatelj a nebih baš htio ić sam do tamo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju