Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
MK "RACING" - Našice, 29.-31.05.2009.
veka84sb:
--- Citat: kristijanSR70 - 14 Svibanj, 2009, 12:14:33 ---da ima nas jako puno iz NG ....da izbrojimna prste ....na lijevu ili desnu ruku ....... :laughing7:
--- Kraj citata ---
:toothy12: Nije bitna kolicina nego kvaliteta!
veka84sb:
Malo da podigenm temu! Susret se priblizava ,tko dolazi?
Prosli vikend sam bio na motosusretu u Donjem Miholjcu na granici sa Madjarskom i susret je bio fenomenalan!!! Organizator MK Kamikaze. Docek vrhunski ,besplatan ulaz ,pice dobrodoslice ,free grickalice ,free porcija graha sa kobasicama onako malo muski ljuto ,pice i klopa po vise nego povoljnim cijenama kada se uzme u obzir kolicina.
Sada cemo vidjeti kako i sta nas ceka u Našicama!
VoRdA_NRG_MC3:
ja se izjasnim u cetvrtak jel dolazim.. :frajer:
te-te-ac:
--- Citat: veka84sb - 26 Svibanj, 2009, 15:04:27 ---Malo da podigenm temu! Susret se priblizava ,tko dolazi?
Prosli vikend sam bio na motosusretu u Donjem Miholjcu na granici sa Madjarskom i susret je bio fenomenalan!!! Organizator MK Kamikaze. Docek vrhunski ,besplatan ulaz ,pice dobrodoslice ,free grickalice ,free porcija graha sa kobasicama onako malo muski ljuto ,pice i klopa po vise nego povoljnim cijenama kada se uzme u obzir kolicina.
Sada cemo vidjeti kako i sta nas ceka u Našicama!
--- Kraj citata ---
bio sam tamo .. bilo stvarno pre jebeno..
nisam vamo ist htjeo stavljat jer vidim da ima šonja pun k**ra* .. pa reko ko ce dolazit.. :icon_biggrin:
volim sebe .. druge ko jebe.. :glasses9:
ma ono meni bilo jebeno .. naloko se ko demon .. doso doma u podne
kolegu (i prevoznika) sam sponzorirao s kvalitetnim naljama .. :toothy12:
.. popili smo zajedno 5L belog vina + 4L minke :drunken_smilie: malo sam ja izgubio jer sam poceo porasipavat po drugim ljudima i tak,.. :toothy11:
i neki stunt show bio .. ekipa iz mađe .. airbrush na motorima .. ono prava elita :glasses9:
bilo je jos svakojakih dogadanja .. zato budite na svakom gasu koji uspijete ufatit :happy3:
btw. vidimo se na lapovcu.. :headbang: ak nas jedino kisa nesjebe .. ali jaci smo . :laughing7:
ziveli
Lazo:
--- Citat: VoRdA_NRG_MC3 - 27 Svibanj, 2009, 00:07:08 ---ja se izjasnim u cetvrtak jel dolazim.. :frajer:
--- Kraj citata ---
ak budeš išo skuterom možemo se nać pa ić zajedno u subotu jer me pozvo jedan prijatelj a nebih baš htio ić sam do tamo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju