Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
MK "RACING" - Našice, 29.-31.05.2009.
VoRdA_NRG_MC3:
--- Citat: Lazo - 27 Svibanj, 2009, 20:45:14 ---
ak budeš išo skuterom možemo se nać pa ić zajedno u subotu jer me pozvo jedan prijatelj a nebih baš htio ić sam do tamo
--- Kraj citata ---
al ja idem sa moto klubom..e sad nezz kuda cemo ici al ja ti javim jel sutra imamo sastanak..pa nas sacekas negdje..i ako nemas vozacku i to murija ti nemoze nista jer mi idemo u grupi i sve je to dogovoreno u policiji...pa tako da ti ja jos sutra javim.. :hello:
Lazo:
--- Citat: VoRdA_NRG_MC3 - 27 Svibanj, 2009, 21:59:34 ---al ja idem sa moto klubom..e sad nezz kuda cemo ici al ja ti javim jel sutra imamo sastanak..pa nas sacekas negdje..i ako nemas vozacku i to murija ti nemoze nista jer mi idemo u grupi i sve je to dogovoreno u policiji...pa tako da ti ja jos sutra javim.. :hello:
--- Kraj citata ---
vozačku imam tako da mi to nije problem...... samo da još netko ide skuterom da nisam jedini :icon_thumright:
NeoDJW:
EO ja dosao s susreta, 9 motora tamo ! :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: dosao i osao
veka84sb:
Lose vrijeme kisa.... :angry7:
te-te-ac:
bio tam .. bilo jebeno.. nisam isao u cilju moto susreta vec na psihomodopop..
koncert bio super.. sam sto je nakraju pred fajront neka naguranka .. neki šmeker s r1 se kurcio i tak .. tatin sinek.. cajka
meni bilo jebeno .. :headbang: a drugi nek se zabavljaju kak oce..
btw. gobac me voli :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju