Tehnički kutak > Tuning skutera
vraćanje blokade NRG
piaggio_zip:
bok
prijatelj mi ima NRG-a koji je isao bez blokada oko 80, a obrtaji su mu se penjali najviše od 7500
pošto je morao natehnički otišao je u piaggiov servis da mu stave blokadu (stavljenje košta 100 kn)
nakon toga motor mu ide 60 a obrtaji se penju do 9500
ne znam di su mu stavljali blokadu, ali znam da su skidali dekl prijenosa (vjerojatno su stavili onaj prsten na vario)
zanima me jeli to sve uredu što se motor tako dreči i jel mora pod hitno skidat tu blokadu (u servisu su mu rekli da je skidanje blokade besplatno)
3alfa3:
Stavljena mu je samo bloakda na variomat.
Problem je sto sada skuter (obzirom da nema blokadu na spuhu koja tvornicki postoji) moze otici u vise okretaje nego onaj koji ima sve blokade pa zbog toga ide preko 50. Treba vidjeti da li je stvarna brzina veca od 55 km/h (do 554 prolazi na tehnickom), a ako nije, onda je najbolje ugraditi el. blokadu okretaja. Ona bi morala biti OK cak i bez blokade variomata na serijskom skuteru
piaggio_zip:
hvala na odgovoru
evo malo samo gledao po forumu i skuzo sam zasto su mu se obrtaji povećali, sada mu i masina lakse radi samo ne znam jeli sada vise trosi zato sto su mu obrtaji veči
a na tehničkom je prosao
Adler:
Samo sada kad bude skidao blokadu bolje da je skine sam pa mu ostaje za iduci put jer ako ode u servis oni mu je vjerovatno nece dati. Tako mi je prijatelj napravio jer zasto bi svake godine njima placao po 100kn nizasto.
SlowRider:
Sa elektronoskom blokadom bez problema zablokiras serijski skuter, a i jaci...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju