Tehnički kutak > Tuning skutera

rasuo se iglicasti lezaj

<< < (4/5) > >>

aeroxtuning:
stavi klip od due+ ;)

Benjamin:

--- Citat: Ceki21 - 13 Svibanj, 2009, 17:00:21 ---kaj taj mozda i nikasilira odma ?  :icon_biggrin:

imas s cim bolje poslikat ili barem na svjetlu, jer se ovak stvarno slabo vidi ?

--- Kraj citata ---

a jeb..sad nekima je i badave...ali kaj ti je bolje..da ti neko velim 50-100kn skuplje pa kad dodes i vidis da je jeftinije si sav sretan ili kad ti neko veli 100kn pa ispadne 200kn i onda si tuzan....i osim toga znam kak je s ovim mladim narastajem koji nemaju bas love i tesko im je za filter zraka skupit...pa kemijaju na sve strane...i ja sam nekad bio u tim godinama i situaciji kad se nije radilo i imalo para...tak da ono...

--- Citat: vjeko86 - 13 Svibanj, 2009, 17:08:11 ---igličasti ležaj SKF-ov košta cijelih 15 kuna  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Super onda...samo si ti kupuj i meci taj... :odlicno:

pajs:
bio jucer u malossia i pita za klip 47.8 za sporta i rekli mi da nemaju taj klip, nego samo a i b specijalu...moze mi neko rec di mogu nabavit taj klip i koja je cijena????? hvala

Crazy Kuree:

--- Citat: pajs - 15 Svibanj, 2009, 15:44:39 ---bio jucer u malossia i pita za klip 47.8 za sporta i rekli mi da nemaju taj klip, nego samo a i b specijalu...moze mi neko rec di mogu nabavit taj klip i koja je cijena????? hvala

--- Kraj citata ---
cijena oko 350 kn otiđi u Bencony moto, ja sam stavljo klip od malossi sporta u due+ i radi kako treba

ivanm:
vidiš da je čovjek u dalmaciji.. sigurno ima negdje neki dućan tog tipa osim Benconyja u ZG gdje drže više drugih dijelova..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju