Tehnički kutak > Tuning skutera
rasuo se iglicasti lezaj
vjeko86:
--- Citat: Benjamin - 13 Svibanj, 2009, 11:44:49 ---Glava je ok pos slikama kolko vidim...
Cilindar ima dobar ris...ali s slikem itesko reci...ak jos nikad nije brusen...onda mozda ima spasa ali sigurno ne sa prvom specijalom..odmah treba na 2 ili 3 ic...
Klip te kosta oko 350kn s karikama,iglicasti 70kn i obrada 200-300kn ovisno o majstoru...pa sad vidi...
Trabas saznati koje su velicine klipovi 2 i 3 specijale odnjest majstoru cilindar i rec mu da postoji taj i taj klip i jel se da tolko prosiriti...ak on velida moze,odes kupiti odgovarajuci klip i s njim kod majstora da izmjeri tocno dimenziju klipa i po njemu prosiri cilindar...
Ak nema spasa novi kit i to je to....
--- Kraj citata ---
igličasti ležaj SKF-ov košta cijelih 15 kuna :icon_thumright:
zipst:
--- Citat: vjeko86 - 13 Svibanj, 2009, 17:08:11 ---igličasti ležaj SKF-ov košta cijelih 15 kuna :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ali ja mislim da mi je iglicasti najmanji problem u ciloj priči.... :happy6:
pajs:
ma problem je u tome sta je vec busen na prvu specijalu a drugih nema...odnio sam ga mestru i reka mi je da nije dubok friz i da kupim opet isti klip 47.4 a da ce on friz ispolirat...oce to sta valjat?????
i sutra idem u malossia kupit iglicasti, koji triba kupit jer je u mene top racing radilica...jesu svi ti lezaji isti???
Crazy Kuree:
--- Citat: pajs - 13 Svibanj, 2009, 20:49:41 ---ma problem je u tome sta je vec busen na prvu specijalu a drugih nema...odnio sam ga mestru i reka mi je da nije dubok friz i da kupim opet isti klip 47.4 a da ce on friz ispolirat...oce to sta valjat?????
i sutra idem u malossia kupit iglicasti, koji triba kupit jer je u mene top racing radilica...jesu svi ti lezaji isti???
--- Kraj citata ---
samo kažeš igličasti malossi 10mm, nemoj polirat duboko je to dosta za poliranja, nego buši na zadnju specijalu 47.8... paše od malossi sporta klip ako nema TP
pajs:
zva san piccila i rekli su im da ima samo prva specijala 47.4....
jeli stvarno pase taj malossijev klip 47.8 da nebi kupia, pa bezveze bacia pare...????
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju