Općenito > Trgovine
Narucivbanje s neta
Slaven89:
pa lik radi sa ljudima vec 1 godinu kolko ja znam nikog nije zaj#bo..al dogovori se s njim da ti posalje na adresu a ti ionako to nemos podic dok ne uplatis postaru ili u posti,a neznam za ono sto ti njemu uplatis prvi na ziro racun..al mislim da je lik ok i da te nece sjebat..dodaj ga pa popricaj u vezi toga
R3nchi:
--- Citat: Slaven89 - 15 Svibanj, 2009, 19:40:56 ---pa lik radi sa ljudima vec 1 godinu kolko ja znam nikog nije zaj#bo..al dogovori se s njim da ti posalje na adresu a ti ionako to nemos podic dok ne uplatis postaru ili u posti,a neznam za ono sto ti njemu uplatis prvi na ziro racun..al mislim da je lik ok i da te nece sjebat..dodaj ga pa popricaj u vezi toga
--- Kraj citata ---
Jel to onaj iz vrbovskog??
Uzeo bi si za pocetak ona evil eyes svjetla..
Bokygs:
Ja sam nekidan pitao sebu za neku narudžbu i odgovorio mi je da ne naručiva ništa dok ne završi škola...znači nakon kraja škole možeš naručiti
seba:
--- Citat: Bokygs - 20 Svibanj, 2009, 15:57:53 ---Ja sam nekidan pitao sebu za neku narudžbu i odgovorio mi je da ne naručiva ništa dok ne završi škola...znači nakon kraja škole možeš naručiti
--- Kraj citata ---
tocno,znaci kad zavrsi skola onda opet narucujem i prodajem sta imam na lageru.
jbg starci zafrkavaju zbog skole,al to sam si sam kriv :sad1:
speed:
--- Citat: seba - 20 Svibanj, 2009, 23:05:12 ---tocno,znaci kad zavrsi skola onda opet narucujem i prodajem sta imam na lageru.
jbg starci zafrkavaju zbog skole,al to sam si sam kriv :sad1:
--- Kraj citata ---
poslovi se prebacuju na mene,tj seba nek ih vodi na moje ime a on nek bude glavni...kad nisi isao k meni na isntrukcije :nono:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju