Općenito > Trgovine
Narucivbanje s neta
seba:
--- Citat: speed - 20 Svibanj, 2009, 23:10:57 ---poslovi se prebacuju na mene,tj seba nek ih vodi na moje ime a on nek bude glavni...kad nisi isao k meni na isntrukcije :nono:
--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7:,aj nemoj zafrkavat ljude. mogal si mi bas i ponudit instrukcije,al to nebi bilo to jer bi se sigurno napili a ne ucili :laughing7: :laughing7: :headbang:
speed:
--- Citat: seba - 20 Svibanj, 2009, 23:15:50 --- :laughing7: :laughing7:,aj nemoj zafrkavat ljude. mogal si mi bas i ponudit instrukcije,al to nebi bilo to jer bi se sigurno napili a ne ucili :laughing7: :laughing7: :headbang:
--- Kraj citata ---
a cuj....jos nije kasno do kraja skole ti je ostalo jos 3 tjedna,donesi gajbu za sebe i mozes krenuti uciti....
dosta off-a :icon_thumright:
doritos:
fina ekipa, sami pijanci u kvartu, u tramvaju dok sam isao doma iz grada i sad tu na forumu :icon_biggrin: pa jbt alkohol, ubit ce vas :toothy12:
speed:
--- Citat: doritos - 20 Svibanj, 2009, 23:26:21 ---fina ekipa, sami pijanci u kvartu, u tramvaju dok sam isao doma iz grada i sad tu na forumu :icon_biggrin: pa jbt alkohol, ubit ce vas :toothy12:
--- Kraj citata ---
ja i on smo si 30 km daleko.... :frajer:
pa jbt svaki dan bi me napio..... :icon_tongue:
Slaven89:
ma zajebi to odsad sam sebi narucujem s neta...najbolje i nitko te nece sjebat
:D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju