Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: snimka formule od danas molba  (Posjeta: 3895 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Pupo

• MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG/Pž
  • Moj Skuter: Area 51
Odg: snimka formule od danas molba
« Odgovori #20 : 10 Svibanj, 2009, 23:20:08 »
a speed, ovo je malo naivno reći da pobjeđuju najslabije momčadi! Po čemu najslabije? Po količini nivca s kojim raspolažu?

Ja čekam rasplet ove prelazne sezone i onda iduću sezonu. Gledam na cijelu situaciju ovako. Recimo da su brawn i red bul konkurentni za oba naslova. I da se ferari, mercedes, renault te bmw i toyota dignu na svoju ajmo reć normalnu razinu. Imamo 7 timova koji konkuriraju za naslov i pobjedu u svakoj utrci. Formula bi bila zanimljivija nego ikada.

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin
« Odgovori #21 : 10 Svibanj, 2009, 23:23:39 »
a speed, ovo je malo naivno reći da pobjeđuju najslabije momčadi! Po čemu najslabije? Po količini nivca s kojim raspolažu?

Ja čekam rasplet ove prelazne sezone i onda iduću sezonu. Gledam na cijelu situaciju ovako. Recimo da su brawn i red bul konkurentni za oba naslova. I da se ferari, mercedes, renault te bmw i toyota dignu na svoju ajmo reć normalnu razinu. Imamo 7 timova koji konkuriraju za naslov i pobjedu u svakoj utrci. Formula bi bila zanimljivija nego ikada.
ne po trenutnim rezultatima,nego po unazad nekoliko godina,honda i red bull su bili uvijek iza 10 mjesta,po tome sam mislio da su najslabije,ali ako se i ostale momcadi toliko uzdignu da mogu kunkurirati za naslov,onda je definitivno zanimljivo.

Offline Rossi

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #22 : 11 Svibanj, 2009, 00:38:36 »
ali to se nece desit jel 2010 god donosi jos dosta promjena..novih zakona..izmedju ostalog i samanjene budzeda za razvoj,menji broj krugova ce se voziti i jos puno toga,govorili su i za 2012 da bude kao moto gp...nema dolijevanja goriva i mjenjanja guma..nego vozi se npr 30 krugova i to je to...... ako se ne promjeni ovo o smanjenu budzeda za razvoj i Ferrari i Toyota odose iz F1....ako sad do 29 svibnja ja mislim ne promjeni FIA pravila o tome smanjanu budzeta..i Toyota i Ferrari nece potpisat aplikacuju za sljedecu sezonu...tako je barem izjavila toyota i na forumu ferrari ,sef ferrarija....a kakva ce formula biti bez Ferrarija...pa F1 i jest Ferrari,Mercedes,Bmw...a ne nekih tamo brawn ..redbull i slicno....ako oni odu..jebes takvu formulu....
« Zadnja izmjena: 11 Svibanj, 2009, 00:41:15 Rossi »
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline White

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: kx 125
  • Moja Kaciga: Suomy exploler
« Odgovori #23 : 12 Svibanj, 2009, 14:43:15 »
Ja sam snimio....pa kompu mi je pa ako treba kome... :toothy11:

Offline ivan_sp

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (+45)
  • forumski skejter
  • *
  • Banned!