Tehnički kutak > Tuning skutera
Ubacivanje halogene žarulje na sr50 kako ?
tomof10:
ja sam ubacio u mog malagutija 2 h7 po 55w,jednu pokrece motor i extra svijetli dok sam drugu spojio na prekidac preko akulmatora i palim je po potrebi al sam sa zadnje strane fara izbusio rupice za hladenje i ima godinu dana nista se ne topi.
Chupsy:
--- Citat: Benjamin - 12 Svibanj, 2009, 20:26:34 ---e vis to nisam znal da je lecap lasticna..zip ima staklenu pa nema tih problema...
ali mislim da nema 65w malo mi je to puno...piaggio ima 35w na prvoj zarulji..10w na zadnjoj ...i po 10 su zmigavci..ali je to kratko opterecenje za namotaje...tak da ono oko 50w su pia...ja mislim...nisam tocno siguran...
--- Kraj citata ---
ne ne
40W svijetla i ostatak je za punjenje akumulatora stim da žmige i truba idu sa akumulatora
RideRR4EveRR:
sr 150 isto ima plastičnu leču ? :icon_scratch:
Chupsy:
--- Citat: RideRR4EveRR - 13 Svibanj, 2009, 01:28:47 ---sr 150 isto ima plastičnu leču ? :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
ne, ima staklenu i reflektor je isto metalni
Benjamin:
--- Citat: Chupsy - 13 Svibanj, 2009, 00:05:35 ---ne ne
40W svijetla i ostatak je za punjenje akumulatora stim da žmige i truba idu sa akumulatora
--- Kraj citata ---
toćno toćno zaboravih....zamislio sam se nekaj..
truba zmige i stop rade preko aku...meni je na stalkeru 35/35W zarulja..dugo kratko...i zadnja pozicija 10W...i jos punjenje akua..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju