Tehnički kutak > Tuning skutera

Ubacivanje halogene žarulje na sr50 kako ?

(1/4) > >>

zolla:
kao što većina zna ..na sr-u je osvjetljenje katastrofa + nedostatak dugog svjetla ..ugl. probao bi ubacit philips halogene žarulje

.znam da to ima dosta ljudi.  nisam nigdje vidio šta se mora točno prilagodit jer halogena ima te dvije ˝žičice˝ ,imam od 24w i 35w ..al neznam kako jer na ovim zaruljicama koje inače idu na njega je taj okrugli zadnji kraj i sam se prikači onaj metalić

smmania:
jedna stalni + a druga uzemljenje

Pupo:
Da probaš nabaviti cijeli far od SR125, koji ima i kratko i dugo svijetlo. Malo prilagodiš instalaciju i toj to. A nemoraš previše kemijat jer mi se čini da su farovi identični s vanjske strane. Jedino što far košta :(

zolla:
pa i planiram to u bližoj budućnosti ...jedino to što kažeš ..košta  :dontknow: a uvijek treba za neke druge gluposti ...ovo imam pa reko zaš nebi probao ..mora bit bolje nego sad jer sad se nevidi ništaa al ono da vidim 1 metar pred sobom bio bi presretan  :toothy10:

Benjamin:
bolja kombinacija metnuti druge farove..

ovo sa halogenom ti ne igra bas...mislim trebas paziti na vatazu..nemres metnuti 50w zarulju ak namotaji daju samo 35w jel bu ti tinjala smoa i nebu nis bolje svjetlilo js bu i gore..u najgoem slucaju mos preopteretiti namotaje i spalit ih...tak da nemoj pretjerivat..ak vec meces halogenu onda neku s priblo istom vatazom...

neznam kolko na mina namotajima daje W izlaz...nego drugi ce znat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju