Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Projekt Lara
DaBo:
--- Citat: Tommek - 18 Lipanj, 2009, 02:14:25 ---svaka cast vidim da si vrlo kreativan i nadasve ambiciozan mladic,pa sretno s projektom =)
--- Kraj citata ---
potpis :icon_thumright:
YamahaSpy:
Black Alternative samo nastavi sa projektom, biti ce od toga nesto :)
MAST3r_77:
--- Citat: Black Alternative - 18 Lipanj, 2009, 02:09:25 ---he he...uglavnom sve je počelo kad sam bio mali i stalno sam igrao tomb raider i naravno mislim da nisam jedini kad kažem da sam imao zanimljive snove vezane u lik lare croft..he he...i eto tako sam nazvao prvi skut Angelina pošto je ona glumila Tomb raider i usto je veoma dobra, i zatim mi je taj motor ukraden a imao sam ga 3 mjeseca i tako sam kupio drugi skut i nazvao nju Lara prema Lari croft.....znam znam malo je nekako to dječački al baš me briga....svako vozilo moje ima žensko ime.... osim KMX-a...on još nema ime...to mi je sljedeči projekt kad završim Laru...on več godinu dana stoji na tavnau u djelovima..
--- Kraj citata ---
jebeno :toothy12:
ja sam svom dao vrlo orginalno ime, zovem ga stalker :toothy11:
:icon_thumright:
Black Alternative:
eto nakon dugo vremena neš se radi...
uglavnom dosta djelova sam pokupovao za Laru i polako se ide prema kraju... rep je skoro gotov pa kad bude budm stavio slike...
udem stavio neke slike kasnije od djelova i tako..
usput da dodam i njih ovdje nove zvjerke...
Aprilia Futura AF1 125 (1992)
nije bila u ovakvom stanju kad je došla kod mene...bila je blago groblje. 8) felge su ofarbane u bijelo nanovo,promjenjena ulja kočnica,mašine, i još hrpu sitnica
trenutno je mašina na tavanu reparira se.. :alien:
Kawasaki Z500 (1981) ja sam drugi vlasnik,sve orginal na motoru, prošao 40000 km samo, 4 cilindra 50 KS... motor pali na prvi zub,a zvuk je fenomenalan...
i za kraj najjača zvjer od svih.. :-D :-D
nezna se kolka je konjaža al preko 300+ ima.. :-D :-D
za futuru ču napraviti poseban projekt topic kad malo poslikam djelove šta sam radio i tako...
wonderkid:
imas super motore,ali najjaci mi je ovaj zadnji,nema boljeg od njega
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju