Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Projekt Lara
MAST3r_77:
projekt extra, al zasto lara :icon_scratch:
_aerox_:
--- Citat: _aerox_ - 18 Lipanj, 2009, 01:40:25 ---to si gledao plavog roxa,evo ti njegov race rox,kojeg je imao
--- Kraj citata ---
kaj se tice tog race roxa,ukratko,on je s onoog plavog roxa blok premjestio na race roxa,stelovo ga za trke it,a na plavog roxa je sjela masina s mhr replicom,nardom,24 itd...sad se opet slaze neki novi projekt kod ludog milana pa jedva cekam da to opet vidim...i sry frende na ofu,lara project ide super,svidja mi se,bit ce nesto od tebe,samo tako dalje
Black Alternative:
@ _aerox_ je ja sam gledao plavog onog...al dobro manje više svi koji rade undertail rade od maske od aeroxa....najjebenjija je....al ovakav štop kakav ja sam napravio mislim da niko nema.... ha ha moj je custom ;D ;D
--- Citat: MAST3r_77 - 18 Lipanj, 2009, 01:42:17 ---projekt extra, al zasto lara :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
he he...uglavnom sve je počelo kad sam bio mali i stalno sam igrao tomb raider i naravno mislim da nisam jedini kad kažem da sam imao zanimljive snove vezane u lik lare croft..he he...i eto tako sam nazvao prvi skut Angelina pošto je ona glumila Tomb raider i usto je veoma dobra, i zatim mi je taj motor ukraden a imao sam ga 3 mjeseca i tako sam kupio drugi skut i nazvao nju Lara prema Lari croft.....znam znam malo je nekako to dječački al baš me briga....svako vozilo moje ima žensko ime.... osim KMX-a...on još nema ime...to mi je sljedeči projekt kad završim Laru...on več godinu dana stoji na tavnau u djelovima..
Tommek:
svaka cast vidim da si vrlo kreativan i nadasve ambiciozan mladic,pa sretno s projektom =)
Black Alternative:
--- Citat: Tommek - 18 Lipanj, 2009, 02:14:25 ---svaka cast vidim da si vrlo kreativan i nadasve ambiciozan mladic,pa sretno s projektom =)
--- Kraj citata ---
he he hvala...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju