Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Projekt Lara

<< < (4/9) > >>

aeroxtuning:
super,samo naprijed  :icon_thumright:

Black Alternative:
evo da pokažem da se radi pomalo..

ovo je bio prvi pokušaj....

i ovo je kako je sada trenutno... prva faza repa na 70 % gotova..

uglavnom undertail je maska od aeroxa prednja a štop je od fara od speedfighta pozicija...može se reč da je plastika varena  al zapravo sam sve spajao lemilicom i onda na svaki var još rastopi hru plastike i sve pospajao tako...uglavnom čvrsto je full.... još moram ljevu i desnu stranu ujednačit jer nisu simetrične ionda je prva faza gotova....zatim ide fiberglas iznutra i izvana i onda sve izvana sa epoksi kitom s vlaknima  i tako...

eto to je to zasada...

:hello: :hello:  :glasses9:

_aerox_:

--- Citat: Black Alternative - 18 Lipanj, 2009, 01:18:35 ---evo da pokažem da se radi pomalo..

ovo je bio prvi pokušaj....

i ovo je kako je sada trenutno... prva faza repa na 70 % gotova..

uglavnom undertail je maska od aeroxa prednja a štop je od fara od speedfighta pozicija...može se reč da je plastika varena  al zapravo sam sve spajao lemilicom i onda na svaki var još rastopi hru plastike i sve pospajao tako...uglavnom čvrsto je full.... još moram ljevu i desnu stranu ujednačit jer nisu simetrične ionda je prva faza gotova....zatim ide fiberglas iznutra i izvana i onda sve izvana sa epoksi kitom s vlaknima  i tako...

eto to je to zasada...

:hello: :hello:  :glasses9:

--- Kraj citata ---

da...ovo se kuzi da je undertail prednja maska od roxa,mada to meni brutalno izgleda,i kiki isus je tak imao zadnji kraj slozen na race roxu

Black Alternative:
sad sam baš išo potražit pa sam našao njegov filmić od aeroxa...njemu je cjeli rep zatvoren nije ovakav al bome prejebeno izgleda i ide prebolesno...

_aerox_:

--- Citat: Black Alternative - 18 Lipanj, 2009, 01:34:22 ---sad sam baš išo potražit pa sam našao njegov filmić od aeroxa...njemu je cjeli rep zatvoren nije ovakav al bome prejebeno izgleda i ide prebolesno...

--- Kraj citata ---

to si gledao plavog roxa,evo ti njegov race rox,kojeg je imao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju