Ostalo > Sportski kutak

Rijeka - Hajduk 2-1

<< < (7/7)

ivan007:

--- Citat: duje87 - 12 Svibanj, 2009, 01:29:54 ---1999te cini mi se..u splitu se odlucivalo ko ce bit prvak hajduk rijeka ili croatia(hahahahah)

i rijeka je pobijedila 3:1 i cili poljud je pljeska rijeci i cestita in,e a onda je isto BANDA purgerska rijesila da rijeka ostane bez tog prvenstva iako je koliko me pamcenje sluzi rijeka igrala zadnju utakmicu doma sa osijekon i to je bilo sve osim utakmice..tako da ne znan jel iko od nas koji ne zivimo u metropoli olitiga zg skoro pa nema sanse za osvojit prvenstvo..di je dinamo bia u staroj drzavi? nigdi jer nije ima tuđmana mamića i ostalu mašineriju..i ima istine u onome sta dosta njih kaze ZG=BG,ono sta je za nas dalmatince i ostale prije bia beograd,sad je zagreb..al kome ces išta objasnit na ovon forumu kad je dosta njih jos onda u pelenama bilo,iako ni ja nisna dovoljno star a bi govoria o staroj drzavi,al sve mi je jasno sta se dogadja u ovoj bar sta se baluna tice jer san 1998 pocea ic na utakmice

--- Kraj citata ---
ajde prije neg sto te pocmem vrjeđat mozda si krivo mislio il neznam sta vec,daj se informiraj bog te j#bo blesavi pa di ces rec da je dinamo u jugi bio niko i ništa daj se skuliraj i odi igrat balun ..... e bogati (lol)

Bruno1990:
Slika govori 1000 riječi hehehe sala mala  :laughing6:

:icon_biggrin:

ivan_sp:
hahahah kakva carska slika  :notworthy:

duje87:

--- Citat: ivan007 - 12 Svibanj, 2009, 21:43:22 ---ajde prije neg sto te pocmem vrjeđat mozda si krivo mislio il neznam sta vec,daj se informiraj bog te j#bo blesavi pa di ces rec da je dinamo u jugi bio niko i ništa daj se skuliraj i odi igrat balun ..... e bogati (lol)

--- Kraj citata ---

aj sutra cemo se vrijedjat na tribinama nasuprot :icon_biggrin:

Shiltac:
a jeba vas bog! lopta je OKRUGLA! jen dan te ide, drugi te neide!

a sad ova situacija: hajduk je v k*****, dinamu ide sve pod ruku, varteks nemre spojit dve dobre tekme, a rijeke i osijek su priča za sebe!

x2

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju