Ostalo > Sportski kutak
Rijeka - Hajduk 2-1
ChRiStIaN:
Nogomet je nepredvidljiva igra...svasta se moze dogodit! :dontknow:
undercover:
--- Citat: ChRiStIaN - 11 Svibanj, 2009, 16:27:20 ---A ko ce bit, hajduk? nema tolko penala...
--- Kraj citata ---
Slažem se, nismo zagorena momčad puna špakera. A uostalom čekamo svoga Franju Tuđmana. :hello:
duje87:
--- Citat: eladio - 11 Svibanj, 2009, 19:39:21 ---rijeka uvjek sjebe hajduk ili hajduk rijeku , to je tako :toothy3:
zasto varteks ili osijek ne sjebe dinamo, a valjda jer je i to tako :dontknow:
--- Kraj citata ---
1999te cini mi se..u splitu se odlucivalo ko ce bit prvak hajduk rijeka ili croatia(hahahahah)
i rijeka je pobijedila 3:1 i cili poljud je pljeska rijeci i cestita in,e a onda je isto BANDA purgerska rijesila da rijeka ostane bez tog prvenstva iako je koliko me pamcenje sluzi rijeka igrala zadnju utakmicu doma sa osijekon i to je bilo sve osim utakmice..tako da ne znan jel iko od nas koji ne zivimo u metropoli olitiga zg skoro pa nema sanse za osvojit prvenstvo..di je dinamo bia u staroj drzavi? nigdi jer nije ima tuđmana mamića i ostalu mašineriju..i ima istine u onome sta dosta njih kaze ZG=BG,ono sta je za nas dalmatince i ostale prije bia beograd,sad je zagreb..al kome ces išta objasnit na ovon forumu kad je dosta njih jos onda u pelenama bilo,iako ni ja nisna dovoljno star a bi govoria o staroj drzavi,al sve mi je jasno sta se dogadja u ovoj bar sta se baluna tice jer san 1998 pocea ic na utakmice
sax:
--- Citat: ChRiStIaN - 11 Svibanj, 2009, 16:27:20 ---A ko ce bit, hajduk? nema tolko penala...
--- Kraj citata ---
i mi u rijeci cekamo penale ali nista :toothy9: :toothy12:
to se klubovi pretplate na pocetku sezone :icon_biggrin:
Shiltac:
a jeba vas bog! lopta je OKRUGLA! jen dan te ide, drugi te neide!
a sad ova situacija: hajduk je v k*****, dinamu ide sve pod ruku, varteks nemre spojit dve dobre tekme, a rijeke i osijek su priča za sebe!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju