Tehnički kutak > Tuning skutera

MHR na Leo Vince??

<< < (5/14) > >>

dino gp1:

--- Citat: Brla - 10 Svibanj, 2009, 09:59:11 ---glupo je uzet jaki kit i onda ga zagušit sa slabim auspuhom... nema logike...

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

Ako već kupuješ mhr kit onda treba staviti spuh u istoj klasi a to je mhr team auspuh...

--- Citat: ToNYGP1Racing - 10 Svibanj, 2009, 09:58:07 ---MHR team spuh nemoze na mhr kit koliko ja znam.. mislim.. moze al se onda kit ne traje dugo.. vec sam i o tome razmisljo!
recit dal se slazete da ovak uzmem;

due plus
multivar 2000
delta
klevar

e sad vas pitam koliko teske rolice i koje opruge kvacila i centralnog?

--- Kraj citata ---

Bolje stavi malossi sport jer sa leovince spuhom nećeš puno izvući iz tog kita :dontknow:

YamahaSpy:
zar nema malossi sport manju krajnju od trophya? i kazu da je zavrsna obrada losa  :dontknow:

dino gp1:

--- Citat: YamahaSpy - 10 Svibanj, 2009, 10:39:47 ---zar nema malossi sport manju krajnju od trophya? i kazu da je zavrsna obrada losa  :dontknow:

--- Kraj citata ---

A sve je to slično, uglavnom neka uzme neki base kit i to je to :icon_thumright:

giannelli:
zato mu je mhr replica taman.

a sta ce ti minimalno 15konja? jesi ikad imo kit na skuteru? ako ti ima 15konja ne znaci to da ces ga moc vozit kao 125icu sa 15konja.
nece to bit serijala vise da ces je moc vozit pun gas.

mhr replica
leo spuh
multivar2000
delta
kevlar remen
17,5carb

budes imo 9konja najmanje od oka mjereno.  :laughing7:

sanatorium:
ej ako vec stavjas MHR kit tavi i MHR spuh evo ti i link da ima taj spuh za tvoj skut  http://www.malossi.com/Catalogo/Cata_Main.asp?Marca=80&Modello=MO/DEGPRE50&Famiglia=0&CodArt=3212965

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju