Tehnički kutak > Tuning skutera

MHR na Leo Vince??

<< < (4/14) > >>

ToNYGP1Racing:

--- Citat: Crazy Kuree - 10 Svibanj, 2009, 03:49:13 ---Mhr replica daje oko 12.5 ks max a due + modular 14-15ks max, a due+ je puno jači i po ubrzanju i krajnjoj... MHR oko 19 ks uz sitne prerade... MHR replica će ti se dobro slagat s tim aupuhom a i trajat će dugo... due+ bi već bio ugušen (nebi davo max iz sebe al bi zato duže trajo i bolje išo već s replicom) a imaš i specijale za due+

--- Kraj citata ---
A necu onda replicu ak ima 10 ks. Meni treba 15 ks i to minimalno. Sta onda due plus? Ah j**** ti auspuh kad postoji samo leo!  :angry9:

dino gp1:

--- Citat: ToNYGP1Racing - 10 Svibanj, 2009, 09:40:28 ---A necu onda replicu ak ima 10 ks. Meni treba 15 ks i to minimalno. Sta onda due plus? Ah ***** ti auspuh kad postoji samo leo!  :angry9:

--- Kraj citata ---

Onda stavi mhr kit, mhr team spuh, komplet prijenos, karb 21,  radilica... i to će te doći oko 10 000 kn ako ne i više, to ti je oko  20 ks i svaki tjedan ćeš ležati pod skuterom...

ToNYGP1Racing:

--- Citat: dino gp1 - 10 Svibanj, 2009, 09:45:09 ---Onda stavi mhr kit, mhr team spuh, komplet prijenos, karb 21,  radilica... i to će te doći oko 10 000 kn ako ne i više, to ti je oko  20 ks i svaki tjedan ćeš ležati pod skuterom...

--- Kraj citata ---
MHR team spuh nemoze na mhr kit koliko ja znam.. mislim.. moze al se onda kit ne traje dugo.. vec sam i o tome razmisljo!
recit dal se slazete da ovak uzmem;

due plus
multivar 2000
delta
klevar

e sad vas pitam koliko teske rolice i koje opruge kvacila i centralnog?

Brla:

--- Citat: ToNYGP1Racing - 10 Svibanj, 2009, 09:58:07 ---MHR team spuh nemoze na mhr kit koliko ja znam.. mislim.. moze al se onda kit ne traje dugo.. vec sam i o tome razmisljo!
recit dal se slazete da ovak uzmem;

due plus
multivar 2000
delta
klevar

e sad vas pitam koliko teske rolice i koje opruge kvacila i centralnog?

--- Kraj citata ---

glupo je uzet jaki kit i onda ga zagušit sa slabim auspuhom... nema logike...

ToNYGP1Racing:

--- Citat: Brla - 10 Svibanj, 2009, 09:59:11 ---glupo je uzet jaki kit i onda ga zagušit sa slabim auspuhom... nema logike...

--- Kraj citata ---
kad nema nazalost drugog auspuha! A sta da sad ja radim?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju