Tehnički kutak > Tuning skutera
Upit temperature peugeota speedflight 2
speed:
--- Citat: isalopek - 17 Svibanj, 2009, 12:57:25 ---evo....prvi dojmovi...
temperatura se nakon 5 min zna popeti na 3 crticu ispod crvenog, znači preko pola i onda padne (valjda termostat otvori), da li je vrijeme za novi termostat ili?
zna netko možda cijenu, okvirno? čujem da znaju odmah u servisu probušiti rupu u njem da se još bolje hladi..
--- Kraj citata ---
ja svoj termostat ni nemam jer je kod nas jako sparno i vruce i jako se masine griju,meni je temp na pola stalno sada jer moja masina ima vece okretaje
isalopek:
ok, budući da bih htio da skuter što više ostane serijski i da ne moram preveć raskapati i više puta ako ima tko kakvu informaciju da li je ta temperatura prevelika (znači ide sve do 3-2 crtice ispod crvenog i onda termostat otvori i temperatura padne sve do 4 crtice od nule). Da li moram kupovat novi termostat il je i ovo normalno, ne bih želio negdje zakuhati, a ako nije normalno moram kupovat drugi termostat. Kako je ostalim korisnicima sf-2?
hvala unaprijed
SlowRider:
--- Citat: isalopek - 24 Svibanj, 2009, 23:01:32 ---ok, budući da bih htio da skuter što više ostane serijski i da ne moram preveć raskapati i više puta ako ima tko kakvu informaciju da li je ta temperatura prevelika (znači ide sve do 3-2 crtice ispod crvenog i onda termostat otvori i temperatura padne sve do 4 crtice od nule). Da li moram kupovat novi termostat il je i ovo normalno, ne bih želio negdje zakuhati, a ako nije normalno moram kupovat drugi termostat. Kako je ostalim korisnicima sf-2?
hvala unaprijed
--- Kraj citata ---
Bitno da ne ide do crvenog kazaljka.
isalopek:
ok i još jedno pitanje....trese mi volan u vožnji, što je prvi korak, da odem izbalansirati obje gume ili samo prednju?
speed:
--- Citat: isalopek - 25 Svibanj, 2009, 13:38:10 ---ok i još jedno pitanje....trese mi volan u vožnji, što je prvi korak, da odem izbalansirati obje gume ili samo prednju?
--- Kraj citata ---
ne mozes balansirati gume,barem ne u og,jednostavnije ti je kupiti nove gume,ili se privikni na to
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju