Tehnički kutak > Tuning skutera
Upit temperature peugeota speedflight 2
isalopek:
to je ono mineralno? na krlencu kupuješ il?
daj mi reci dijelove za njega di u ogulinu nabavljat il ako ne u ogulinu onda gdje?
hvala
speed:
--- Citat: isalopek - 10 Svibanj, 2009, 13:17:01 ---to je ono mineralno? na krlencu kupuješ il?
daj mi reci dijelove za njega di u ogulinu nabavljat il ako ne u ogulinu onda gdje?
hvala
--- Kraj citata ---
da na krlencu,u ogulinu nemoj nista kupovati jer je onaj peder u lomostu preskup a i prodaje polovne dijelove,sad neznam sta ces kupovati,jer ti je mogu sve prek sebe naruciti,jer nisu pouzdani ni oni u karlovcu :angry7:
isalopek:
sad ima jednog peugeota sf2 kojeg ću otić pogledat danas popodne, al vjerujem da je to toliko strgano da neznam ni hoće li upalit...
odakle ti to uzimaš? ima kakav online katalog?
danke...
seba:
--- Citat: isalopek - 10 Svibanj, 2009, 14:00:41 ---onaj u lomostu, ruku na srce malo žmukljari previše. sad ima jednog peugeota sf2 kojeg ću otić pogledat danas popodne, al vjerujem da je to toliko strgano da neznam ni hoće li upalit...
odakle ti to uzimaš? ima kakav online katalog?
danke...
--- Kraj citata ---
javi mi se na pm,msn pa cu dat katalog i online stranice
isalopek:
evo....prvi dojmovi...
temperatura se nakon 5 min zna popeti na 3 crticu ispod crvenog, znači preko pola i onda padne (valjda termostat otvori), da li je vrijeme za novi termostat ili?
zna netko možda cijenu, okvirno? čujem da znaju odmah u servisu probušiti rupu u njem da se još bolje hladi..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju