Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera Runner-savjeti pri kupnji
S.F. sf2:
mislim da za serijalu ne treba nikakvo fensy ulje,ja tocim inu vec 26 000km i sve ok,glupo mi je ubacit neku ful sintetiku od 100kn po litri kad nema koristi
filip190:
rekao mi čovjek od kog sam kupio skuter da točim full sintetično ulje.. mislim da nema potrebe jer već 5 godina točim FUCHS-ovo Silkolene 2t ulje i nikad nikakvog problema... jel mi je bezveze davat 100 kuna više po litri a i ovo ulje je sasvim OK... pa me zanimalo jel šteti motoru to ulje...
VoRdA_NRG_MC3:
pa nemoze ti stetit motoru, al normalno da je skuplje i kvalitetnije ulje bolje...al nisu sad neke velike razlike izmedu tih ulja...
igor.sb:
al ne moze ti ni koristi, kad stvaras nepotrebnu karez, koju za 50kn manje po litri ne bi imao, di je logika?
pazdrkan:
--- Citat: filip190 - 14 Svibanj, 2009, 12:27:26 ---rekao mi čovjek od kog sam kupio skuter da točim full sintetično ulje.. mislim da nema potrebe jer već 5 godina točim FUCHS-ovo Silkolene 2t ulje i nikad nikakvog problema... jel mi je bezveze davat 100 kuna više po litri a i ovo ulje je sasvim OK... pa me zanimalo jel šteti motoru to ulje...
--- Kraj citata ---
ja isto samo to ulje koristim već godinama i prezadovoljan sam...... :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju