Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera Runner-savjeti pri kupnji

<< < (4/5) > >>

filip190:
@DJ Runner race - ne, ne igram za NK Krašić :toothy10: za mene je nogomet zadnja stvar na svijetu... ti iz jaske?? iz kog dijela??  mogli bi se nać da pogledam runnera...

@boleee - ma imao sam prije PEUGEOTA i on mi je trošio zbilja ko upaljač naspram ovog (do 3 litre)... održavanje je bilo nikakvo... ali prodao sam ga (2003.g za 8000 kn  :icon_biggrin:) dodao par tisuća i kupio ovog.... ovaj ima par sitnih ogrebotina al niš strašno... popravit ću ja to...

@perica_46 - vrlo rado ugradim plin... s obzirom koliko km radim...xD

Da vas još nešto pitam... koje ulje lijete unutra? Ja sam čuo da moram isključivo full-sintetičko ulje koje je duplo skuplje... :o

Iwo SR Tuono:
u 50tku nemoj točit ful sintetiku. Evo ja jučer skinuo cilindar od ditecha nakon 20tkm ful sintetike i mogu ti reć da sam pošalio tih 50kn više šta sam davao za litru.Clinidar je iznutra ko nov, nema riseva sve ok, al ispuh je sa svake strane imao toliko naslaga koje sam skidao šrafcigerom jedno 10 minuta i mislim da u serijalu više 100% synt neću nikad točit...polusintetika za 50tku je sasvim dovoljna

DJ RUNNER RACE:
ja točim Agip Formula Moto 2T..i ulje je fakat jebeno...preporučam ti njega...

oki1983:
Agip 2t!
sasvim pristojno ulje,kosta oko 95kn litra i sa tim ja na zipu napravim oko 1300km!
meni su rekli u servsu da niposto ne sipam inino ulje!
vaznost ulja je jako bitna,recimo moj stari svakih 5000 km na autu mijenja kompletno ulje,auto ima 200 000 km i nikad nista otislo(hyundai accent 98)
bolje malo vise para dati i miran si! :)

VoRdA_NRG_MC3:
nemoj nikad stedit na ulju, bolje kupi ovo skuplje ima razlike...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju