Tehnički kutak > Tuning skutera

Nekoliko pitanja - Beverly 250 IE (Totalni outsider)

<< < (2/3) > >>

Rossi:
ako mu radi jedan a ne druga..onda mu je 100% otiso prekidc onaj koji kad pustis kocnicu ne svijetli stop a kad pritisnes svijetli....ne vidim zasto bi bilo do osiguraca :S jer nema logike ako mu pali na jednu kocnicu a na drugu ne ...ti prekidaci ti se nalaze..kad skines plastike oko volana ..vidit ces pored rucke od kocnice imaju idu 2 zice i dzek i ustekane su tu u malo crno cudo..to ti je prekidac ...koji je 90% sam siguran otiso....

Hrga:
a ovo za vodu samo stegni ovu selnu... ako treba stavi drugu i vozi ;) kolko vidim na spoju je tako da ono  :)

neer:
ma skini te selne i odi kupi one od inoxa u obliznji zeljezar i stegni dovoljno da prestane kapat,,a za stop svijetlo i paljenje ti je kriv prekidac stop svijetla koji je vjerojatno bacio riku on ti se nalazi na rucici kocnice iz njega izlaze dvije zice i mozes ga odvrnit ima svoj navoj...kostako sam vrag u piaggio centru,,,procitaj na rucici kocnice marku kocnice i javi meni mozda ja imam dolje nesto polovno  :icon_thumright:

sven_vx:
meni je an runneru otisao taj prekidac i samo sam ga izvadio van,ocistio ga i nasprico malo wd-a...nije on crko nego je ona mala pumpica koja ulazi i izlazi van na stisak kocnice zastekao od prasine i zaglavio se...skini ga dole,naspricaj malo wd-a i rukom par puta stisni i vrati nazad i radit ce...

pineal:
he he he - hvala na savjetima. Baš ću se zabavit malo i vidit jel prekidač pokvaren ili samo treba čišćenje. Hvala

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju