Tehnički kutak > Tuning skutera

Nekoliko pitanja - Beverly 250 IE (Totalni outsider)

(1/3) > >>

pineal:
Imam nekoliko pitanja u vezi Beverly-a - o skuterima znam koliko i o teoriji relativnosti. Mene i skuter veže jedino činjenica da imam položenu "A" kategoriju  ;D. Daklem pojavilo mi se nekakvo kapanje, nekakve tekućine iz nečega što se vidi na slici. Kapa po auspuhu jako sporo. Kakva je to tekućina - djeluje mi kao ulje i kako to sanirati.

Drugo pitanje je u vezi stop svijetla i paljenja motora. Dakle pritiskom na lijevu kočnicu ne svijetli stop svijetlo, a isto tako kod paljenja - ne mogu koristiti lijevu ručicu. U čemu je problem? Desna radi normalno.

sven_vx:
ovo ti kaplje antifriz ili voda,ovisi sta koristis za hladjenje motora...a ovo za kocnicu ti je otisao osigurac ili se odsarafio na pumpici kocnice...

pineal:
Pošto sam motor kupio polovni, nisam sa njim dobio user manual - mogu li to negdje nabavit? Pitao sam kod zastupnika, pa nemaju. Gdje se provjeri razina rashladne tekućine? A kutija s osiguračima?

sven_vx:

--- Citat: pineal - 08 Svibanj, 2009, 20:04:10 ---Pošto sam motor kupio polovni, nisam sa njim dobio user manual - mogu li to negdje nabavit? Pitao sam kod zastupnika, pa nemaju. Gdje se provjeri razina rashladne tekućine? A kutija s osiguračima?

--- Kraj citata ---
neznam di bi mogao nabavit user manual...razina tekucine bi trebala biti ispred volana ispod plastike,a osiguraci kod akumulatora... :icon_scratch:

pineal:
Hvala meštre.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju