Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox 50 - koji auspuh preporučate?

(1/4) > >>

research:
Stanje je sljedeće, prošle godine kupio novu Yamahu Aerox, nakon prijeđenih 1000km sa skutera je skinuta blokada sa auspuha (slijepo crijevo), max. brzina skutera je tada bila ista kao i prije, nekih 55km/h ali je ubrzanje osjetno bolje...nakon toga skuter je ponovo otišao u ovlašteni yamaha servis i tada je skinuta i druga blokada sa variomata i sad skuter ide max. 80km/h.
E sada mene zanima:
1. jel bi mogao dobit još malo veću brzinu, da ide oko 90km/h i dal je to moguće kupnjom nekog boljeg rezonantnog auspuha i kojeg?
2. također ako mogu dobit na brzini dal sa tim "novim" auspuhom mogu dobiti i na ubrzanju skutera (do tih recimo ~90km/h)
3. skuter je Yamaha Aerox Race Replica 50, 2008. godište (ima po sebi one dječje naljepnice "the doctor" :toothy12: i na felgama piše valentino rossi mada se to već shabalo pa se skoro uopće ne vidi :icon_biggrin: )
4. skuter ima sada prijeđenih ~1450km, e sad kakav auspuh stavit na njega? netreba biti neki najskuplji ili slično jer ne mislim taj skuter do kraja nabrijavat, samo želim da dobijem još malo na ubrzanju i brzini (ako je to ikako moguće)

Unaprijed hvala na odgovorima, inače se ne kužim u skutere/motore itd., nisam kak bi se reklo "sam svoj majstor" jer tuning skutera nije baš moje područje...

sven_vx:
sa svakim spuhom ces bar nesto sitno dobit...a sad nezna koji bi ti spuh bio najbolji za serijalu i s kojim bi dobio najvise performansi...mozda yasuni R?!

R@kija:
kupi si gianelli reverse...briem najbolje za serijalu...i kupim malossi multivar variomat i rolice federe dizne i ustelas i ide preko 90 sa super ubrzanjem :icon_thumright: :icon_thumright:

Iwo SR Tuono:
Base auspuh

Leovince ZX/TT/RR
Gianelli Reverse
Laser XPro

i slični

nemoj samo da te netko nagovori na najjači auspuh tipa Nardo   :laughing6: :laughing6:

e uz sve to, zamjena dizne u karbu, rolina,centralnog federa i šuštica na kvačilu ti ne gine, al to sve dobivaš uz auspuh...tj neznam dal uz sve ove koje sam nabrojao..

u za idući put malo pretražuj forum,jer vakvih tema ima još bar 5

benelli:
yasuni z ili technigas next r crom
i stavis malossi multivar i dobit ces i na ubrzanju i na krajnjoj

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju