Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox 50 - koji auspuh preporučate?

<< < (2/4) > >>

sfx:
Top line i topov variomat  :icon_thumright:

research:
E hvala vam ekipo na superbrzim odgovorima i savjetima...  :icon_thumright:
Sad me još samo zanima gdje se to može kupiti/naručiti i kolike su ~cijene auspuha i ~cijena malossi multivara? Sumnjam da toga ima u Varaždinu, ali nije bed, mogu ja autom do Zagreba...
p.s. sljedeći put ću forum pretražit detaljnije, a za sad sve šta ću mijenjat na skuteru (auspuh, multivar, rolice) ću postat u ovaj topic tako da za neke sitnice ne otvaram nove teme, također i da moderatorima olakšam posao... :icon_biggrin:

ZverkO:
Gle svaki cigo hvali svoga konja.
Ja imam tt i sa njim sam dosta dobio..
Je bi ti preporucio next neije strasno skup a prost je za stelanje..
Uzmes next R i malo se poigras sa rolnama oprugama i eto tebi finog max speed_a!
Obavezno uzmi i multivar malossi..
Ja sam ti kupio variomat od motoforca i u qrcu sam vario je extra los nemozes ga nikako ustelati s toga ja toplo preporucujem malossi!!!!!!
Ipak je to provereno!

research:
Ok, thx za informacije, multivar malossi se uzima ziher, još samo trebam razmislit o auspuhu dal će to bit Gianelli Reverse ili Yasuni Z / R, i naravno gdje nabavit/kupit/ugradit/montirat/sastavit itd :icon_biggrin: to sve... :dontknow:

ZverkO:
zavario treba 3 min skines dekol zamenis i polako pocinjes kombinacije sa rolnicama i isto 3 min sa spuhh..prvo nosace malo zategnes pa dole..i kraj price srecno u tuningu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju